Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas prolaktinosok! Mennyi...

Magas prolaktinosok! Mennyi volt az értéketek és menstruációtok/peteérésetek volt-e mellette?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem már mennyi volt, de magas volt. MR vizsgálatra is elküldtek, mert az agyalapi mirigy felelős ezért a hormonért, és bizony kiderült, nőtt egy pici daganat, ami nyomta, ezért is volt magas. Mensesem nem jött meg, ezért is mentem el dokihoz, valamint ha meg nyomtam a mellem, jött a tej. 1,5 évig szedtem Bromocriptint, utánna mikor abba hagytam, össze is jött a baba. Most másodikat szeretnénk, de megint valami gondd lehet, mert nem jön össze, vissza kell mennem a dokihoz.
2012. márc. 25. 19:10
 2/14 anonim ***** válasza:

1380 volt 1 hónapja ekkor csak napi egy bromot szedtem 1,5 hete megint nézték vérből akkor volt 870 erre már napi kettő szemet szedek és addig emelik ameddig helyre nem áll. És pluszba most voltunk MRI-n találtak 2mm adenomát, amit szintén a bromo fog helyreállítani.

Kedves 2. hozzászóló, amíg szedted addig nem lettél terhes csak utána? Nekem a meddőségibe azt mondták, hogy, ha összejön a baba akkor 20 hetes koromig kell majd szednem.

2012. márc. 25. 19:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ezt lehagytam: volt peteérés, de a progi miatt nem tudott beágyazdni vagy amikor sikerült elment. így most várunk ameddig a doki azt nem mondja, hogy minden ok, mert nem akarok kockáztatni, inkább még várok fél évet, ha kell.
2012. márc. 25. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem is magas! Januárban 36.6 volt(30 helyett). Kaptam rá bromocriptint amitől már a köv. hónapban 26.ra lement.

A mensim viszonylag normális volt.(2-3 napos késés mindig szokott lenni).Közben volt nézve a tüsző is és nem látott az orvos érett tüszőt!

2012. márc. 25. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amíg szedtem, hiába szexeltünk, nem jött össze a baba. 1 év után abbahagytam a gyógyszert, de akkor vissza jöttek a tünetek, meg nyomtam a mellem, jött a tej. Majd még fél évet szedtem még, akkor már nem jött miután abba hagytsm a gyógyszert, és miután abba hagytam, első hónapban teherbe is estem. Terhesség alatt nem kellett szednem, minden rendben volt.
2012. márc. 25. 22:04
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De nem úgy van, hogy a terhesség első trimeszterében szedni kell a bromót?

2012. márc. 28. 07:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Orvosa válogatja, ha arra kerül a sor, majd megmondja a dokid!
2012. márc. 28. 07:32
 8/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

Esetleg valakinek van még tapasztalata?

2012. márc. 30. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem 833 volt a prolaktin (más mértékegységben mérték) és 500 körülig normális.

A 803 lement 6 hét alatt 509re Bromocriptin nélkül. Nálam ugyanis inzulinrezisztencia áll fenn, amire kaptam Merckformin XRt, és speckó diéétán vagyok.

Májusban lesz ismét kontrrol, hátha még jobban csökkent.

A Bromot 4 napig bírtam szedni, még a féltől is szarul voltam.

2012. márc. 30. 18:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi neked is!

Akkor te PCO-s vagy? És volt peteérésed?

2012. márc. 30. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!