Meg lehet-e érezni, ha teherbe esett valaki, akár 1 héttel a mensi előtt, és ha igen, akkor mik a tünetek?
Figyelt kérdés
A szitum a következő:9-én volt peteérésem,mi a párommal 7-én voltunk együtt,mert kislányt szeretnénk.10-én reggel már arra keltem fel,hogy most történt meg a megtermékenyülés,11-én már találgattam,vajon épp hol vándorolhat a kis babókezdemény,és 12-től elkezdett fájni a hasam,olyan mindjárt megjön érzés féle,de csakis a bal oldalon,és azért nem annyira,hogy gondot okozna,de érzem,és 10 óra alvás is kevés,de a tüneteket leszámítva,én 99% ban úgy érzem csak a belsőm súgja,hogy babás lettem.Szerintetek létezik ilyen?2009. jún. 14. 12:28
1/4 anonim válasza:
Szia!Emlékszem amikor "készült" a baba, egy pénteki nap volt, következő hétfőn volt peteérésem, tehát 3 nap múlva és fiam lett. Ezt utólag számoltam ki mert amikor terhes lettem nem gondoltam hogy az vagyok csak annyira fájt a cicim, hogy a falat le tudtam volna kaparni, meg a megjön érzés nagyon erős volt.Aztán megszületett 9 hónap múlva a kispasim:)
Ja állandóan aludtam volna, volt hogy 4 napig feküdtem:)
Szóval azt hiszem terhes vagy:)
2/4 anonim válasza:
Nekem 4 nap múlva kéne megjönnie,3 napja tök fáradt vagyok meg állandóan aludnék a lányommal is igy voltam ugy hogy tegnap reggel teszteltem és pozitív lett :)!
Drukkolok hogy neked is + legyen!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,nekem is van egy kisfiam,ezért szeretnénk most egy kislányt,és hát ezért is vagyok elbizonytalanodva,mert nála nem éreztem semmit,majdnem 10 nap késésnél kaptam észbe,most viszont szinte azonnal ezt érzem,hogy beköltözött valaki,és hát nem tudom,ez lehetséges-e,hogy már most megérzem:)))
2009. jún. 14. 14:02
4/4 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak!
4 nap múlva kéne megjönni,és máris pozitív a teszt?Ez szuper.Nekem 23 (nem)kéne megjönnie:)
2009. jún. 14. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!