Ez a teszt pozitiv vagy negativ szerintetek?
2012. márc. 24. 10:52
11/39 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt a tesztem az első gyermekemmel,csak akkor nem reggeli első vizeletből csináltam és azért! Szerintem pozitív!! :-))
12/39 A kérdező kommentje:
köszönöm nem reggeli elsöböl volt hanem kb a 3dikbol én még szoptatom az 1éves lányom nincs menszim se de meg irom mi lett
2012. márc. 24. 13:37
13/39 anonim válasza:
száradási csíknak látom a második nagyon halány csíkot.
kívánom a legjobbakat.
16/39 anonim válasza:
rossz a szemetek, aki negatívnak látja
nézzétek meg jobban, vagy szimplán irigyek.
17/39 anonim válasza:
nem legyetek már ilyen undokok! miért lenne irigy az aki szerint negatív???? szerintem is negatív és nem vagyok irigy 26 hetes vagyok... egyébként meg így szól a kérdés KEDVES KÉRDEZŐ: "Ez a teszt pozitív vagy negatív szerintetek?" miért pontozod le azt aki negatívat ír???? te kérdezted hogy pozitív v negatív!!! van aki szerint ez van aki szerint meg az....ennyi. te kérdezted kinek mi a véleménye!!! mit vártál hogy mindenki majd pozitívat ír? hát én is úgy látom h negatív ennyi. ez is egy vélemény....
18/39 anonim válasza:
Ebből még bármi lehet. Látszik ott a második csík nagyon halványan, de lehet, hogy ez csak száradási csík. Én azt mondom, hogy pár nap múlva tesztelj újra, hátha egyértelműbb lesz az eredmény.
19/39 anonim válasza:
elmondanám okostojások hogy
a negatívnál ha szellemcsíkos volna vagy negatív volna nem látszódna a tesz vonal, ott meg látszik,.
szóval igen pozitív !
20/39 anonim válasza:
2 nap múlva kiderül ugyis, ha tesztelsz! Ez nagyon kétséges,van ott vmi látom én is, de mégis.
Remélem a következő tesztnél már számodra sem kérdéses az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!