Pozitív tesztem lett, ez mennyire biztos?
Figyelt kérdés
Ha v.ki mensi előtt csinál tesztet amikor még nem kell megjönnie,akkor mennyire megbízható az eredmény?2008. ápr. 14. 14:24
1/9 anonim válasza:
A pozitív, az pozitív. A két csík az két csík! Gratulálok! Boldog Babavárást! Mióta próbálkoztatok?
2/9 anonim válasza:
Szia!!!Én a menzesz után csináltam tesztet,de szerintem a teszt nagyon ritkán csal.Ha drágább tesztről van szó akkor teljessen megbízhatsz benne.
3/9 anonim válasza:
Ne ess az én hibámba :), annyira nem akartam elhinni, hogy 3 nap alatt csináltam 9 tesztet, anyagi csőd! Ja és mind pozitív lett. BOldog babavárást! :)
4/9 anonim válasza:
Gratulálok!!!!!Remélem én is hamarosan ezt irhatom ide:))
Milyen tüneteid voltak??
5/9 anonim válasza:
gratulálok!én is kíváncsi volnák a tüneteidre!légyszi írd meg!
6/9 anonim válasza:
Gratulálok! Írd meg milyen tüneteid voltak! Engem is érdekel, mint itt szerintem Mindenkit! Boldog Babavárást! Remélem nemsokára én is írhatom, hogy a tesztem pozi lett! szorítsatok nekem is! :)
7/9 A kérdező kommentje:
a cicim az nagyon fáj már 2 hete,(így szokott mensinél is) de most késett szóval teszteltem.Amúgy olyan érzésem van mintha lázas lennék és a hasamba feszítő érzésem van és olyan mintha megakarna jönni.Konkrétan én ezt érzem.
2008. ápr. 14. 15:10
8/9 anonim válasza:
Szia, én sem akartam hinni az elsőnek, még kettőt csináltam, most 24 hetes vagyok. Szóval gratulálok :)
9/9 anonim válasza:
Mennyi idővel teszteltél menzi előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!