Mit gondoltok a Zafír barátcserje kapszuláról? Tapasztalatok?
Szia, én is ezt a fajtát szedtem, napi 2 szemet reggel-este.
1 éve vártunk a babára és most az 1. barátcserjés hónapban pozitívat teszteltem :)))
utolsó vagyok:
Én sima gyógynövényboltban vettem, kérdeztem az eladót, azt mondta már ismét lehet szabadon forgalmazni, engedélyezték.
Gratulálok!!!!! :)))) Vigyázz nagyon magatokra!!!! :))
Most ezen hezitálok, hogy egyet szedjek, vagy kettőt naponta. Mert a ciklusom elég furcsa, múlt hónapban rendesen 30 napra megjött, nem volt benne peteérés szerintem, most meg 44! napra jött meg, és a 28. napon volt a peteérésem. Úgy gondolom a sárgatest-hormonommal van valami gubanc. Lehet akkor napi 2 szemet kéne szednem? :)
Utolsó vagyok.
A tájékoztatóján az van, hogy napi 2-3*1 kapszula.
Így úgy gondoltam, 1 lehet, hogy kevés, de a maximális adagot sem fogom szedni, ezért maradtam a 2 szemnél.
Az már sosem fog kiderülni, hogy végül ez segített-e, van enélkül is összejön ebben a hónapban, mindenesetre nem bánom, hogy elkezdtem, bár most van 1,5 doboz kapszulám, mert előre bevásároltam belőle, de inkább ez menjen kárba ha lehet babánk :)
Az én ciklusaim nagyjából pontosak voltak, csak ugrált a luteálisom, meg a vérzésem is minimális volt, a PMS tünetekről nem is beszélve..., ezért kezdtem el szedni.
Hát most kaptam helyette még rosszabb terhestüneteket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!