Peteérés után bővebb fehér krémes folyás miért van?
Figyelt kérdés
Eddig nem tűnt fel,hogy lett volna,max. mensi előtti napokban szokott pár nap,mostmeg lassan egy hete van,és néha szúr lent a méhem körül! Nem tudom ez a kettő összefüggésben lehet?2012. márc. 23. 21:17
1/8 anonim válasza:
Lehetséges, hogy még nem is volt meg az ovulációd...és pont most tartasz ott.
2/8 A kérdező kommentje:
Ovukor nekem a petefészek körül szokott szúrni,ezt éreztem is múlthétvége fele,tehát szerintem ott volt ovum! Ez meg most alul szúr,szinte a szemérem mögött,talán picit feljebb,és középpen! 2-ra nem várom!
2012. márc. 23. 21:32
3/8 A kérdező kommentje:
Ja,és hétvége óta megy fel a hőm,ebből is gondolom,hogy ovu már volt! És most úgy érzem nem igazán írtam jól az előbb,most éppen kicsit bal oldalon szúrkál,és feljebb! Majdnem mint peteéréskor! :D:D:D:D Bocsi,az előbb mintha nem ott érzetem volna! :D 30 évesen nem értem a saját testem jelzéseit! Ez szép! De decemberben hagytam abba a foggátlót,és azóta minden teljesen más,minden érzés szinte új! :(
2012. márc. 23. 21:37
4/8 anonim válasza:
Szia.Hányadik dpo-n vagy? Én a 8.-on. Napok óta non sok krémes folyásom van,de nagyon ilyen még nem volt.Te mikorra nem várod?Én 29-re és akkor van a szülinapom is.
5/8 anonim válasza:
Peteéréstől a ciklus végéig bármilyen folyás lehetséges.
Ebből nem lehet terhességre következtetni.
6/8 A kérdező kommentje:
Szia 4-es,én ma vagyok a 21. cilusnapon! A hőm 17-én esett le,18-án ment fel,és azóta fent van! Szóval azt hiszem a 7. dpo-on vagyok! Vagy 8-on?
2012. márc. 24. 17:58
7/8 A kérdező kommentje:
Ja,és kb.2-ra nem várom!
Nem a terhesség miatt kérdeztem,persze örülnék neki,de jobb szeretnék júniusban teherbe esni a költözés miatt! Azt tudom,hogy bármilyen folyás lehet p.é. után,de azt nem tudtam,hogy ha nagyon sok van,akkor az normális-e!
2012. márc. 24. 18:01
8/8 anonim válasza:
Mi történt azóta kedves Kérdező?
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!