Már egy éve próbálkozunk a babával többféle gond is van itt?
Szóval 7 éve volt egy abortuszom és azóta is csak megszakítással voltunk együtt... de semmi. Nekem ez olyan furcsa.. ennyire "vigyáztunk volna ?" hogy nem jött össze.. a párom családja sem túl szamora típus. sok évet kellett várni az anyjuknak rá és a nővérére is, és a nővére is nagyon sokat várt.. kb 6 év.. mire összejött nekik.
Én ezt mind elmondtam a nő dokinak, de azt ondta h első sorban egy petevezeték átjárhatóságít kellene csinálni. Szerintetek ez jó így? titeket milyen vizsgálatokra küldtek el?
Szia!
A dokiknak megvan erre a megszabott protokoll, mindegy, hogy te mit mondasz. Ha nincs semmi nyilvánvaló probléma, akkor elvileg párodnak andrológia, neked hormonlabor, átjárhatósági. Ezek az alapvizsgálatok, elvileg ebben a sorrendben kéne csinálni, bár szerintem egyszerre jobb lenne. Nem kéne annyit várni. :-)
Ezeken kívül érdemes lenne endokrinológushoz elmenni, mert sajnos népbetegség lett az inzulin rezisztencia. Főleg ha a családodban van cukorbeteg.
A dokid talán azért vette előre az átjárhatóságit, mert abortusz után előfordulhat, hogy elzáródik valamelyik vagy akár mindkét petevezeték.
ó, akkor a "megszokott rendben" zajlanak a vizsgálatok, köszönöm! :)
Nemsokára adnak egy időpontot rá... félek tőle.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!