Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4-5 hetes vagyok kicsit...

4-5 hetes vagyok kicsit barnázok de csak mikor megtörlöm meg picit fájdogál a hasam az nem jelent bajt ügye?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 10:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ide nem szivesen megyek az ügyeletre mert hallottam már olyanról h valaki ezzel ment be és azt mondták jelentkezzen be a nőgyógyászatra ne oda
2009. jún. 13. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy voltam h barnáztam picit nem mentem azonnal el a dokihoz,a köv.UH-on már nem volt szivhang.Ez nem játék terhességnél mindenre oda kell figyelni.Nem értem mért nem irt fel magzatmegtartó gyogyszert ami erösiti a méhedet!!
2009. jún. 13. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj róla az orvosnak. A barnázás nem mindig jelent jó.
2009. jún. 13. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindenképp ügyelet! Erőszakold ki, ami jár. Anyaként ennél ezerszer többet meg kell tenni...

Ha 3 napja tart, akkor nem valószínű, hogy megmarad a baba, sajnos tapasztalat, de ellenpéldák is vannak. Viszont lépni kell, mert ha gíy maradsz, akkor nem sok esély van...

2009. jún. 13. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elöttemszólokhoz. 3 terhesség, 3 vetélés és mind ugyanígy kezdődött. Nem pánikoltatni akarlak, mert már volt olyan, hogy valakinek ilyen volt és nem lett a babucinak semmi baja, de jobb félni mint megijedni...és nyilván nekem rossz tapasztalatom van. Nem tudod felhívni a dokid? Tényleg jó lenne neked progeszteron. Pihenj sokat!!!
2009. jún. 13. 15:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmiképpen nem tudod rávenni magad, hogy kedd előtt menj orvoshoz, akkor próbálkozz Barátcserje kapszulával, amit hétvégén is meg tudsz venni gyógyszertárban, gyógynövényesnél, drogériában, éppen hol van...

Vagy esetleg valakitől maradék Utrogestan hüvelykapszula, amit azonnal használhatsz, helyi hatású, addig is!

Persze, receptre írják ki, de semmi bajod nem lesz ettől. 2x1 helyett esetleg 2x2 és jobb lehet a helyzet, ha még nem késő.

Próbálj talpra állni és lépni az ügyben, vagy így vagy úgy.

Sajnos sürgősségin voltam terhesen (kb. 4-5 hetesen) (folyó) vérző aranyérrel, alig akartak foglalkozni a problémával, de kiharcoltam, hogy legalább megvizsgáljanak.

Ha nőgyógyászhoz küldenek, hát legyen és feküdj is be, ha azt mondják. Segíthetnek és sokan írták már itt is, hogy már nagyon korai státuszban is bent tartották őket, de rendbe is tették a dolgot.

2009. jún. 13. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:
én is barnáztam egyszer, elég csúnyán, azonnal rohantam dokihoz, azt mondta, semmi baj, de írt fel 2X1 Utrogestant, és no sex, no emelés, no stressz, sok pihi, fekvés. Ezeket betartom, eddig még minden rendben. HA már keddig nem akarsz menni orvoshoz, legalább sokat feküdj és ne csinálj semmi megerőltetőt.
2009. jún. 14. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!