Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MRI vizsgálat eredménye miatt...

MRI vizsgálat eredménye miatt kérek segítséget? Túl magas prolaktin szint miatt.

Figyelt kérdés

jobb oldalon 2mm átmérőjű elváltozás látható.

Vélemény: az elváltozás microadenomának megfelel.

A dokimmal csak 2 hét múlva tudok erről beszélni.

2012. márc. 21. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden bizonnyal hipofízis adenoma miatt kérte az orvosod ezt a vizsgálatot, ami igazolódni látszik, de azt hiszem ez komolyabb téma ahhoz, hogy itt informálódj róla. Abszolút nem bántásként írom egyébként, viszonylag pici, 2 mm-es dologról beszélünk, de a kórtörténeted hiányában erről többet felelősen nem lehet elmondani.
2012. márc. 21. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez az elváltozás az agyalapi mirígy jóindulatú daganatos elváltozása lehet. Ez okozhat túl magas prolaktinszintet. Utána kell járni, de nem kell kétségbeesni. Ez nem rosszindulatú, és gyógyítható állapot.
2012. márc. 21. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
gyógyszerrel tökéletesen kezelhető lesz, ne aggódj. amikor nálam is felmerült a gyanúja, abszolút megnyugtató információt adtak az orvosok. ha már tudtok róla, az jó jel, mert figyelemmel lehet kísérni és kezelni is lehet.
2012. márc. 21. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen vizsgálaton, bár nálam nem találtak semmit. Viszont nekem is magas volt a prolaktin szintem, erre kaptam Bromocriptyn nevű gyógyszert és lement normál szintre. Azóta van egy 8 hós kislányom is. Szóval ne aggódj, a lényeg, hogy észlelték, tehát ki tudják majd kezelni. :)
2012. márc. 21. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:

9.47 es gratulálok.

Köszönöm szépen a válaszokat. 4 hete 1380 volt a prolaktin szinten arra kaptam napi egy bromot, 1 hete megint voltam vérvételen akkor már lement 870re azóta napi 2 bromot kell, hogy szedjek, és 2hét múlva megint megyek vérvételre, nagyon bízom benne, hogy ez a gyógyszer teljesen lefogja vinni. Viszont annyi a megnyugtató, hogy legalább tudjuk, hogy mitől van és, hogy ezek szerint nem nagy és az tuti, hogy jó kezekben vagyok a Kaáliba:)Még egyszer köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 21. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!