A terhességre utaló jelek(mell fájdalom, duzzadás. kívánósság) mikor jelentkeznek?
Szia!
Nálam a 6. héten kezdődött a hányinger, meg a mellfeszülés és eltartott a 12. hétig. Azután már alábbhagyott szerencsére,mert a hányinger az reggeltől estig tartott sajna! Kívánós nem voltam sem az elején , sem most a vége felé. Ez mindenkinél változó! Boldog babavárást! Majdnem 40 hetes kismami
Illetve mérhetetlen álmosság.Nekem az a kimaradt mensi után 2-3 nappal már jelentkezett is.A mellfájdalom a kimaradt mensi környékén,de csak 1*éreztem akkor,meg azóta olyan 2-3*.A kívánósság meg egész életemre jellemző:)A szagokra olyan 8-9. héten lettem érzékeny,viszont azóta is kiszagolom a boltban a vegyszerrel kezelt zöldséget.(A 14. héten már megéreztem a kb. fél perce kitöltött 3 pálinkának is a szagát egy elég nagy szobában.)
A mellduzzadáshoz,fájdalomhoz visszatérve,van akinek nem is jelentkezik az elején.Nekem az öregek(nagyik)azt mondták,hogy a mérhetetlen álmosság (de tényleg,alszol 15-16 órát,és 1-2 óra múlva képes vagy visszafeküdni) az egyik legbiztosabb jele a babának,igaz vitamin hiány is okozhatja,csak attól nem késik a mensi.
Szia. Én a mellfeszülést az elejétől kezdve éreztem. De ezen kívül nincs más tünetem. Hányingerem nem volt, kívánós nem vagyok, és eddig még nem is vizesedem.
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!