Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cetrotide, szúr alaki ilyen...

Cetrotide, szúr alaki ilyen injekciót lombik előtt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 13:07
 1/5 Manka68 ***** válasza:

Én szúrtam. Kétszer is.

Mi a kérdés? :-)

2012. márc. 20. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Manka de jó ,hogy vagy nekünk :)

Szóval én kaptam a Merionálból 4-et de az 5. naptól megemelte az orvos 2 napig 8-ra és mellé írta fel ezt a Cetrotide-t ! Az a kérdésem ,hogy szerinted rendesen reagálhattam a Merionálra és azért írta "csak " ezt föl az orvos ,nempedig + még másik hormonszurit ? Nem mondott semmit ,holnap megyek ..

2012. márc. 20. 13:40
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Gondolom azért emelte meg az adagodat, mert kicsit több tüszőt szeretne látni. Igazából mindegy, hogy ezt adja emelt adagban, vagy másikat ír mellé, a lényeg a mennyiségben van. :-) Nincs köztük olyan nagy különbség. :-)

A cetrotide mag arra való, hogy megakadályozza az idő előtti tüszőrepedést.

Hányadik napon vagy? Mondott már időpontot a leszívásra? És hány tüsződ van most, mekkorák?

Bocsi, hogy ennyit kíváncsiskodok. :-) Érdekel mi van veletek. :-)

2012. márc. 20. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Holnap megyek az lesz a 9. nap ! Nem mondott semmit ezért érdeklődöm :)
2012. márc. 20. 20:38
 5/5 Manka68 ***** válasza:
Én mindig számolgattam, ahogy diktálta a méreteket az asszisztensnek. :-) Igyekeztem a méreteket is megjegyezni, de az nem mindig sikerült. :-) De szerintem kérdezz rá legközelebb amikor mész.
2012. márc. 21. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!