Kik azok akik olyan problémával küzdenek h mensi előtt és után pár napig barnáznak?
Figyelt kérdés
és ha van olyan mit mondott a dokitok? mitől van?2009. jún. 12. 20:11
1/3 anonim válasza:
én nem voltam dokinál, pár honapja van ez, én is babát szeretnék, de azt hiszem prolaktin rendellenesség, bár a hormonom jo..
32
2/3 anonim válasza:
Szia. Nekem ez azóta van,amióta abbahagytam a fogamzásgátlót és sokat is késik. Előtte és utána is barnás folyásom van. nekem igazából nem mondott semmit a doki, csak annyit, hogy még nem állt be a tabi abbahagyása után, de ennek mostmár egy éve. de én a tabi szedése előtt is elég rendszertelenül mensiztem. Szerintem ez alkati dolog.
3/3 anonim válasza:
Nekem volt kb. 2 hónapja. Progeszteron elégtelenség, prolaktinra szedtem a Bromocriptint, így az nem hiszem, hogy probléma lett volna.
Ugyanakkor kiderült, hogy nem repedtek meg tüszők, ciszták lettek. Majd Norcolut terápia alatt ezek eltűntek, s a tüszők által állandóan termelt ösztrogén szint miatt a méhnyálkahártyám is eléggé vastagodott.
Lett egy normális ciklusom és azóta nem barnázok szerencsére, olyan vagyok mint régen.
A progeszteron adására elmúlik.
Legalábbis ezt tapasztaltam.
Kell egy kis idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!