Lehet ez baba?
Szia
Nekem a felpuffadas es a mindjart megjon erzes volt,ja es a mellem is annyira fajt,h majdnem megorultem.
En ugy gondolom,h amieket leirtal tipikusan a terhesseg jelei,szerintem vard meg a szerdat,es ha nem jon meg,akkor tesztelj,de ha esetleg megjon se aggodj,mert nekem az elso terhessegemnel megjott.Sot egy ismerosomnek meg a 3.teszt sem mutatta ki a babat,szoval ha negativ,ne kenodj el,mert nekem ugy hangzik,h babas vagy.
Nagyon drukkolok,h babas legyel
19 hetes kismama
"A sikeres megtermékenyülést követő napokban még biztosan nem fogunk semmit érezni, az első tünetek, szurkálás hastájékon vagy a petefészeknél, és az a bizonyos „mindjárt meg fog jönni” érzés csak az elmaradt menstruáció körüli napokban jelentkezhet."
Ezt a kismamablog-rol masoltam ki neked.
Szia!Végre valaki aki hasonlo képpen van mint én!Nekem igaz márciusban csak egy napig volt meg a menzeszem az is nagyon kevéd,de minden még az izületi fájdalom és a honom alatt lévő érzés is ugyanaz ami neked!Nagyon remélem hogy mind a ketten babásak vagyunk!:)
Én voltam orvosnál 3 hét mulva kell vissza mennem,mert még nem lát semmit!De ő is azt mondta hogy minden jel erre mutat!Ehhez még hozzá raknám hogy 2 tesztem negatív!VIKI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!