Most akkor mikor van peteérésem?
Figyelt kérdés
4,5 hónapja szültem császárral. .Kicsit furcsa most mert 02.06-án volt meg utoljára a mensim akkor késett olyan 8-9 napot és el mentem doki hoz hogy mi a helyzet mer 5 teszt is pozitív volt. Hát nem voltam terhes mert a kórházban vettek vért és abból ki mutatták hogy nem vagyok az. De utána el kezdtem görcsölni meg vérezgetni de először csak ilyen pecsételős volt evvel a panasszal mentem el de aztán ki jelentette hogy cisztám van és azért nem jött meg azért mutatót terhességet a teszt. De most úgy néz ki hogy mintha normálisan meg jött volna 03.13-tól ennek már 7napja vérzek a pecsételőssel számolva másnapra meg már normálisnak mondhatóan meg jött. Akkor mikor van peteérésem ebben a hónapban? Vagy nem is lesz? 28 naponta szokott meg jönni. Elvileg a 04.02-án kellene meg jönnie.2012. márc. 19. 08:45
1/4 A kérdező kommentje:
segítsetek.
2012. márc. 19. 10:10
2/4 anonim válasza:
Szerintem a te eseted nem olyan egyszerű!
Nem szültem még, így nem tudom, hogyan alakul a ciklus szülés után ill szoptatás alatt!!
De annyit tudok írni neked, hogy a hőmérőzéssel,meg az ovulációs teszttel azért kaphatsz képet a peteérésről!!
Itt találsz segítséget: [link]
Meg itt: [link]
De a legbiztosabb a közép idei ultrahangos vizsgálat.
Újra babát szeretnétek?
18hkm
3/4 A kérdező kommentje:
igen szertnék úgy érzem nagyon vágyok egy kis tesóra.
2012. márc. 19. 11:24
4/4 anonim válasza:
Először is menj vissza az orvoshoz, és nézze meg, hogy mi van a cisztával, felszívódott-e, vagy kell-e kezelni, jelenhet-e gátat a teherbeesésnél. Ezzel kezd, és ha minden rendben, akkor csak próbálkozzatok, aztán jönni fog a baba, nem kell egyből időzíteni az együttlétet. 28 napos ciklusnál általában a 14. nap körül várhatod a peteérésed, úgyhogy akkor legyetek együtt úgy 2 naponta, és akkor nem tudjátok elkerülni bármikor is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!