Marionálból mennyit kaptál lombik előtt, mellékhatása volt?
Szia!
Én napi kettőt szúrtam belőle, és mellé még gonal-f-et 150 egységben. Az első napon volt némi hangulatingadozásom, de aztán semmi. Az előző 3 stimu alkalmával egyáltalán nem volt semmi mellékhatás.
Szia !
Én naponta 4 Merionált szúrok de mellé semmit nem kell még ez az 5. napom ! Holnap ultrahang .. Remélem elég a dózis ! Szerinted ?
Szia!
Csak az ultrahang tudja megmondani, hogy jó-e az adag. Én ugyanolyan stimura sem reagáltam kétszer ugyanúgy. Ha nem elég, emelnek. :-)
Majd írd meg, gondolom, most a dokinál várakozol. :-)
Drukkolok hogy sok szép tüsződ legyen. :-)
:)
Szia !
Kevés lett így meglett duplázva a Merional és kapok mást is !
Szia!
Mennyi az a kevés? És mit kaptál mellé? Csak kíváncsiskodom, ha nem baj, és drukkolok!! :-)
Köszi a drukkolást :)
A Merionálból a duplájára emelte az orvos az adagot ,így 8 -at kapok egy nap de ezt csak 2 napig ! Mellé még Cetrotide-t kell szúrnom reggelente ! Te miket kaptál ? Ja és a lényeg ,mikor tesztelsz ????? :)
Szia!
Első hozzászólásomban leírtam, miket kaptam. Nekem nem változtattak rajta, ezzel mentünk végig. Csak az utolsó szuris napon volt az, hogy a merional addigra elfogyott, viszont a gonal-ból még volt két napi adag, agy aznap azt kellett belőnöm (a dupla gonalt a 2 merional helyett.)
Szombaton tesztelek. :-)
Tudod már mikor lesz a leszívásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!