Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből ki lehet valamit szűrni?

Ebből ki lehet valamit szűrni?

Figyelt kérdés

Ez itt a görbém, csak az a baj, hogy nem az elejétől kezdtem el mérni. Az ovutesztem szerint a 14.(márc.2-án) napon volt pém, viszont amikor 8-án voltam nőgyógyásznál, azt mondta, hogy most van peteérés, most kell együtt lenni. Azt tudni kell, hogy az én ciklusaim ált. 35-36 naposok van hogy kevesebb, de a márc 2-ai pozitív ovutesztem lehet, hogy tévedett, mert az még korai időpont lett volna a péhez. Ezért reálisabbnak tartom azt az időpontot amit a doki mondott.

Szerintetek az utolsó magas hőim jelenthetnek valamit?

2012. márc. 16. 15:18
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a link, bocsi!

2012. márc. 16. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem jó a link!

Menj a diagram alá és ott írja hogy azzal a linkel tudod megosztani!

2012. márc. 16. 15:26
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Hű köszi, de béna vagyok! :)

2012. márc. 16. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs mit!:)

Hát ez már a ciklusod második fele és az nem jó hogy ennyire cikk-cakkos!Viszont szépen megy fel a hőd!

De nincs 3-5 tized fok emelkedés és anélkül necces a peteérés én úgy tudom!De hátha...

2012. márc. 16. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Jah és amúgy ha volt is pé-d akkor az a 24. ciklus napodon mert azóta szépen megy fel a hőd!

Az ovu után 10-12 napig minimum fent kell maradnia a hőnek hogy oké legyen minden!:)

2012. márc. 16. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha félidőtől méred, a baj az, hogy nem egyforma időben, így bármi lehet...
2012. márc. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!