Ha ittasan vagyunk együtt a párommal, és sikerül a baba, lehet baja emiatt?
Nyugi attól, hogy megittatok egy kis bort nem lesz sérült a baba, ha sérült lesz akkor meg tuti nem ettől. Amivel az előző riogat kicsit más...az nem egy átmulatott boldog/felelőtlen éjszaka következménye, hanem masszív alkoholfogyasztásnak.
Sok doki, ha alacsony a vérnyomásod még terhesen is engedélyez egy kicsi bort.
Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy a 2. a ne kockáztassatok alatt pontosan mit ért...pláne, ha a kérdező esetleg már terhes :x
Mert az oké, nem kell állandóan inni az nem terhesen sem tesz jót, de ha ittál amikor a baba megfogant nem lesz baja.
A mi kisfiunk egy alaposan átmulatott éjszaka alatt fogant!
(Ha lehet így fogalmaznom iszonyatosan berúgtunk) :)A páromat előléptették, szülinapja is volt, ezért aztán mindent kellőképpen megünnepeltünk. Amikor közölték, hogy babát várok én is rettenetesen megijedtem, hogy mi lesz vele, de az orvos majdhogynem kinevetett. Ő is pont azt mondta amit valamelyik válaszoló is, hogy ha tudnám hány gyerkőc "készül" így?! Persze onnantól egy kortyot sem ittam és azóta sem. 14 hónapos és makk egészséges! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!