Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ittasan vagyunk együtt a...

Ha ittasan vagyunk együtt a párommal, és sikerül a baba, lehet baja emiatt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyrészt a petesejted nem akkor termelődik, a párod spermái sem, másrészt általános szabály, hogy ha valamiért sérül az embrió ennyire korán, akkor nem marad meg, hanem távozik a következő mensivel. Szerintem jó sok baba fogant már egy- egy átmulatott éjszaka után :)
2012. márc. 15. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
Az lehet, hogy "nem egy baba fogant egy átmulatott éjszaka után", de sajnos nem egy baba jött SAJNOS szellemi fogyatékosan a világra! NE KOCKÁZTASSATOK!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 15. 10:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, sajnos tényleg nem tudom, számít-e, ha mondjuk aznap, vagy akár az előtte való nap felbontunk egy palack bort.
2012. márc. 15. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi attól, hogy megittatok egy kis bort nem lesz sérült a baba, ha sérült lesz akkor meg tuti nem ettől. Amivel az előző riogat kicsit más...az nem egy átmulatott boldog/felelőtlen éjszaka következménye, hanem masszív alkoholfogyasztásnak.

Sok doki, ha alacsony a vérnyomásod még terhesen is engedélyez egy kicsi bort.

2012. márc. 15. 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
JÓÉG második :D Nem sok közöd van a fiziológiához... Semmi baja nem lesz, nem lehet, a 6. hétig nincsen effektív kapcsolatban a te testeddel.
2012. márc. 15. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy annyitól nem hinném.
2012. márc. 15. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy a 2. a ne kockáztassatok alatt pontosan mit ért...pláne, ha a kérdező esetleg már terhes :x

Mert az oké, nem kell állandóan inni az nem terhesen sem tesz jót, de ha ittál amikor a baba megfogant nem lesz baja.

2012. márc. 15. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja. :) Nekem terhesen is javasolta az osztályvezető főorvos, hogy igyak meg minden nap egy pohár vörösbort. :)
2012. márc. 15. 13:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes-sajnos még-, próbálkozunk a férjemmel, csak hát szeretnék mindenre odafigyelni...Köszi a válaszokat!
2012. márc. 15. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:

A mi kisfiunk egy alaposan átmulatott éjszaka alatt fogant!

(Ha lehet így fogalmaznom iszonyatosan berúgtunk) :)A páromat előléptették, szülinapja is volt, ezért aztán mindent kellőképpen megünnepeltünk. Amikor közölték, hogy babát várok én is rettenetesen megijedtem, hogy mi lesz vele, de az orvos majdhogynem kinevetett. Ő is pont azt mondta amit valamelyik válaszoló is, hogy ha tudnám hány gyerkőc "készül" így?! Persze onnantól egy kortyot sem ittam és azóta sem. 14 hónapos és makk egészséges! :)))

2012. márc. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!