Babára vágyom, de félek tőle. Van már 2 csemetém,mindkettő császáros volt. Mit tegyek?
Van már 2 csemetém,mindkettő császáros volt:(
Gondolkodóba estünk,hogy még egy beleférne,de a hasamon lévő anyajegy miatt félek az újabb műtéttől,nehogy sérüljőn:(
A hegtől kb.:1cm-re van,igaz már ott volt az első 2-nél is.
Ti mernétek vállani?annyi mindent lehet hallani,már lassan azt gondolom inkább nem vállalom:(
Tapasztalat?Vélemény?
Szia! Én azt hallottam, hogy még a 3. belefér. Az anyajegy miatt szerintem ne aggódj, mert ha eddig is ott volt, akkor most sem lesz vele gond. Inkább az a kérdés, hogy méhed fogja-e bírni. Mert minden császár utáni terhességnél ott van a hegszétválás kockázata.
Mi most dolgozunk a 2. babán. Sajnos az első terhességem tragikus kimenetelű lett, mert terhességi eclapsiám volt. Sürgősségi császárral született a kisfiam, de sajnos 8 nap után meghalt. Engem ráadásul hosszában vágtak és nem keresztben. Tehát ez még egy "súlyosbító körülmény". Tehát a tervezett 3 gyerekből,már így is csak maximim 2 gyermekem lehet sajnos. De én sem tudom, hogy bávallalnám-e a 3. terhességet. Pedig nagyon szeretnék 2 gyereket.
Szerintem az a legjobb, ha megkonzultálod az orvosoddal. De szerintem, ha elég erős a méhed, akkor az az anyajegy nem lehet akadály :)
Sok sikert!
Köszi,hogy írtatok:)
1 hónapja a bőrgyógyászra rákérdeztem, hogy terhességnél lehet-e gond vele de csak nézett rám,hogy ilyen kérdést még nem is tettek fel neki,és nem is volt még gond se velük.
Nekem is hosszanti vágásom van:(
A hegszétválástól nem félek annyira,mint az anyajegytől,pedig lehet attól kéne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!