11 napja késik a mensim! Holnap reggel tesztelek és ha pozitív elmenjek dokihoz? Aznap lennék 6+0. Vagy várjak még 1-2 hetet . Nem korai?
Szia!
Ha + lesz a teszted,akkor ráérsz elmenni majd 8 hetesen,mert akkor már többet lát a doki és van szivhang is már!Sokak nem fognak velem egyetérteni,de nem baj!:)
Vigyázz magadra és jó egészséget!
hát a baj az hogy ha még nincs szív hang és a dokid olyan akinek nincs laborja akkor csak ultrahangon fogja tudni megnézni, igaz már pete zsákot látnia kellene. Végül is nyugodtan elmehtsz, de én várnék 1-2 hetet hogy feleslegesen ne dobjak ki pénzt.Ha tényleg pozitív lesz. (igaz ha a hcg teszt halványan de pozitív vagy akkor biztos terhes vagy)
ezt neked kell eldönteni hogy ha pozitív a teszt és nem akarsz feleslegesen kidobni pénzt, akkor még vársz egy hetet. Igaz ha meg barnázol, jobb minél elöbb menni.
En elmennek ket okbol is.
1. Hogy megnyugodjak, hogy nem mehen kivuli a terhesseg es johelyre van beagyazodva a baba. Ha 6 hetes leszel akkor ezt mar latjak.
2. Mert barnazol es lehet kene neked egy kis progeszteron potlas. Ez nem art ha nincs gond de ha viszont van akkor elet mento lehet a babadra nezve. Ha barnazol menj dokihoz.
Nekem május 6-án volt meg utoljára, 31-re vártam, egy hétre rá teszteltem és + lett.
Nekem már volt egy vetélésem, ezért én már tegnap előtt kedden elmentem dokihoz, nehogy méhen kívüli legyen pl.
Én reggel teszteltem, mert azt mondják, hogy akkor magasabb a vizelet HCG tartalma. De ha holnap mész dokihoz, már biztos látni fogja a babát.
Szorítok nektek!
Sziasztok!
Köszi a gyors válaszokat ... ha holnapig nem jön meg, akkor reggel elsőből tesztelek! Én is sztk-ba mennék, mert sajna nem fér bele a magándoki ... :-( Az sztk-ban nincs UH, de onnan átküldenek egy papírral a kórházba, ahol már van...meglátjuk! Jó egészséget Mindenkinek! Majd azért jelentkezem, hogy mi van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!