Peteérés után 5 nap petefészek szurka, méhhúzódás, enyhe hányinger. Tapasztalat?
Nekem is peteérés után 5 nappal volt ilyen, én is Utrogestan hüvelygolyót szedek a ciklus 2. felében.
Azóta hányinger néha van, de petefészekfájás nem volt több.
Neked is tesztelned kell a ciklus végén, és utána hagyhatod abba az Utrogestant, ha negatív??
Bocsi, hogy kérdezek, de kíváncsi vagyok, másnál ez a kezelés hogy zajlik! Köszi!
Köszi a választ!
Én nem kaptam tüszőrepesztőt...
Nekem is tesztelnem kell a 14. napon. Ma vagyok peteérés után 11 nappal! Én vasárnap hagyom abba az Utrot, és hétfő reggel tesztelek.
Drukkolok neked nagyon!
2. válaszoló
Addig ne hagyd abba az ultrot, amig nem tesztelsz.
Csak akkor hagyd abba, ha nega lett a teszted.
De remélem nem kellesz abbahagynod.
Szorítok neked és köszi a drukkot.
Köszi!
Igen... úgy csinálom, hogy ha hétfő reggel pozitív a teszt, akkor hétfő este szedem be a következő utrot... Nekem 1-et kell, szájon át bevehetőt...
Majd jelentkezem, bárhogy lesz is! :)
Most nézem, először hüvelygolyót írtam... már be vagyok gőzölve egy kissé.. :))
Van itthon az is, és tök ugyanúgy néznek ki... Ha sikerült a baba, akkor át kell térnem a hüvelytabira, 3X1-re naponta... Na, így már kerek a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!