Ma reggel csináltam egymás után két terhességi tesztet, és mindkettő negatív lett.10 napja voltam együtt a párommal. Pár nap múlva újra csináljak tesztet vagy biztos lehetek az eredményben?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 07:35
11/13 anonim válasza:
Ha csak 10 napja voltatok együtt!
Tehát TELJESEN BIZTOS vagy abban hogy mi a fogantatás időpontja akkor nem kell megvárni a menstruáció napját!
Hanem az együttléttől számítva a 14. napon már tesztelhetsz!
Akkor viszont meg kell ha együtt voltatok mondjuk 10szer,mert akkor nem tudhatod hogy épp melyikből és mikor lesz baba!
Még várj egy pár napot (kb ötöt) és tesztelj újra!
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok!
alátámasztom még mielőtt valaki értetlenkedne:
"Ha rendszertelen a ciklusod, vagy együttvoltatok és
(most jön a lényeg)-> szerinted akkor és ott teherbeestél, vagy gyanítod, mikor volt a fogantatás, akkor ahhoz a naphoz, amikor volt, számolj hozzá legalább 12 napot és akkor végezd el a terhességi tesztet.
De itt a honlap ahol az egész bejegyzést elolvashatod!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2012. márc. 14. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!