Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés lehet tojásfehérje...

Peteérés lehet tojásfehérje váladék nélkül?

Figyelt kérdés
Minden esetben van tojásfehérje váladék peteéréskor?
2009. jún. 10. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül van. Nekem legalábbis nem volt tojásfehérje, és 15 hetes vagyok.
2009. jún. 10. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
pé lehet tojásfehérjés nyálka nélkül, de a nyálka mennyiségének akkor is nőnie kell. ilyenkor a legjobb minőségű nyálka jelzi a pé-t
2009. jún. 10. 20:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk fordítva is igaz, múlt ciklusban volt tojásfehérje bőven, a hőgörbe is nagyon szépen alakult és nem lett semmi, az orvos szerint lehet, hogy meg sem repedt tüsző.
2009. jún. 10. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szinte semmilyen folyásom nem volt pé-kor és 23 hetes kismama vagyok. Nem vagyunk egyformák.
2009. jún. 10. 21:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenesetre "megnyugtató", hogy nem minden annyira törvényszerű...
2009. jún. 10. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg nekem sem volt sem tojasfeherjes sem pedig kremes folyasom megis teherbe estem tavaly. Egyeduli folyasom kb. a mensim elott 2-3 nappal szokott lenni ami a mensit jelzi de ezen kivul semmi. Ugyhogy en ezt sosem tudtam figyelni. Nekem az ovuteszt segitett.
2009. jún. 10. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
halika nekem sem volt ilyen sőt nekem úgy alakult hogy a peteérésem közvetlen a mensi elmúlása után van!!33 hetes vagyok!!
2009. jún. 10. 22:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot minden kismamának! :-)
2009. jún. 10. 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nektek mind első baba vagy baba előtt vagytok?Nekem volt tojásfehérje szerű váladék középidőben szülés előtt,de mióta szültem inkább csak sárgás.Viszont minden egyébb középidős tünetem van.Szóval nehéz eldöntenem,hogy van e pé. vagy sem.Ezért érdekelne van e közületek valakinek ebben tapasztalata?
2011. jún. 21. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!