Mekkora az esélye annak hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
a ciklusom 15. napján együtt voltunk a párommal,nem védekeztünk. Mekkora lehet az esélye,hogy megtermékenyültem? Nem gond ha kisbaba lesz belőle :) 23éves lány2012. márc. 12. 11:41
1/8 anonim válasza:
Elég nagy az esély, az pont a peteérés ideje. És amúgy is, ha nem védekeztek minden esély meg van. Kb 14 nap múlva tesztelj, ha nem jön meg, az már talán megmutatja. Sok sikert! :-) Majd írj, hogy sikerült-e?!
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben :) köszönöm szépen :)
2012. márc. 12. 11:52
3/8 anonim válasza:
és tudja a srác, hogy hamarosan boldog apa lesz :D :D ????
4/8 anonim válasza:
90% hogy terhes lettél!Sok sikert nektek a babuhoz!
Hát ilyenkor amikor ilyen kérdések vannak mindig én is kedvet kapok egy babyhoz :) vicces :)
5/8 anonim válasza:
De a lényeget nem is tudjuk... A barátod elment benned???? mert ha nem, akkor sokkal kevesebb az esély a babához..
6/8 A kérdező kommentje:
Tud róla a barátom :) Igen el is ment bennem...20.án kell megjönnie,kíváncsi leszek :) Majd írok,hogy mi lett az eredmény :)
2012. márc. 12. 12:54
7/8 anonim válasza:
Engem érdekel majd irj hogy mi van lesz a baba vagy sem?
Remélem összejött :)
8/8 A kérdező kommentje:
okés :)
2012. márc. 12. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!