Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit érezni a gyógyszer abbahag...

Mit érezni a gyógyszer abbahagyása utáni első ciklus közepén?

Figyelt kérdés
Most járhatok a ciklusom közepén a hőmérőzés szempontjából is, de napok óta rosszul vagyok. Bébi biztos, hogy nincs, mert más módon védekezünk, de folyton fáj a fejem, a hasam szúrkál vagy a hátam, gyenge vagyok, és feszült, hangulatváltozásaim vannak. Szerintetek a szervezetem egyfajta elvonási tünetet produkál, és ezek majd elmúlnak egy idő után? Veletek előforult ilyen?
2008. ápr. 12. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan volt,mint a gyógyszeres ciklusokban,csak elmaradt az éjszakai rosszullét,ha éppen nem aludtam át a mellékhatásos ciklust.Igaz az első mensim 28 napra,percre pontosan akkor jött meg amikor neki kellene tabi mellett is.Így én a szerencsésebbek közé sorolhatom magam.Barátnőmnek,aki fél éve nem szed már tabit,még mindig össze vissza a ciklusa.Nagyon alkati kérdés.Valószínűleg a tabi hiányától vagy rosszul,a te szervezeted így reagál.Amire te gondolsz,hogy lehetsz-e babás,ha jól sejtem,akkor ezek a tünetek még nem jelentkeznek,majd csak a megtermékenyítés utáni hónap elején/közepén.
2008. ápr. 12. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem rendesen vissza állt a ciklusom és nem volt problémám, de vártunk 6 hónapot a baba vállalásal hogy kiürüljön a szervezetem.
2008. ápr. 12. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most hagytam abba 1 honapja és már 1 hete fel vagyok puffadva!
2008. ápr. 12. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!