Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor is lehet peteérésem, ha...

Ketteske kérdése:

Akkor is lehet peteérésem, ha az ovu teszt nem mutat semmit?

Figyelt kérdés

A hüvelyi nyálkám tojásfehérje szerű, ahogy a nagykövben meg van írva, viszont a teszt csak 1 csíkos.

Lehet attól még pém? Már a 14. napon vagyok. Most estem át egy kis influenzán, lázas is voltam. Lehet, hogy csak elcsúsztak a napok?

2012. márc. 9. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy holnap, vagy holnap után lesz PÉ-d. A tesztcsík pozitív utáni 24-48 órában.

De a kérdésedre válaszolva IGEN. Lehet peteérésed annak ellenére hogy a teszt nem mutatta meg. Lehet, hogy neked nem vált de az ovu teszt. Van ez így. Szerintem tesztelgess tovább, lehet hogy az egyik nap két csíkos lesz.

2012. márc. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!