Ketteske kérdése:
Akkor is lehet peteérésem, ha az ovu teszt nem mutat semmit?
Figyelt kérdés
A hüvelyi nyálkám tojásfehérje szerű, ahogy a nagykövben meg van írva, viszont a teszt csak 1 csíkos.
Lehet attól még pém? Már a 14. napon vagyok. Most estem át egy kis influenzán, lázas is voltam. Lehet, hogy csak elcsúsztak a napok?
2012. márc. 9. 19:02
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy holnap, vagy holnap után lesz PÉ-d. A tesztcsík pozitív utáni 24-48 órában.
De a kérdésedre válaszolva IGEN. Lehet peteérésed annak ellenére hogy a teszt nem mutatta meg. Lehet, hogy neked nem vált de az ovu teszt. Van ez így. Szerintem tesztelgess tovább, lehet hogy az egyik nap két csíkos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!