Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki jósolt...

Van itt valaki aki jósolt magának ingával a teherbeesést illetően?

Figyelt kérdés

Ha igen, megmondaná hogy neki bevált-e a jóslat??

Köszönöm a válaszokat!!

2012. márc. 8. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem bejött,először kislány,utána kisfiú. Van egy 21 hónapos kislányom,és jelenleg 22 hetes vagyok egy kisfiúval :) 3.-at még megnéztem,de már nem emlékszem mi lett,azt tudom hogy sok idő kellett mire kimutatta,tehát nem mostanában lesz 3. baba,mint ahogyan ezt terveztük mi is :)
2012. márc. 8. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ha hiszed ha nem nekem is bejött.

ez a karikagyűrűre fűzött hajszál hason, vagy csuklón

és ha körbe-körbe leng akkor kislány ha egyenesen fiú.

a lányommal bejött :)

most 5 hetes kismama vagy és folyton kileng, úgyhogy hátha fiú lesz, apa miatt is :)

persze ez csak babona, nem erre kell alapozni

a lényeg hogy egészséges legyen :)

2012. márc. 8. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenkinek bejött a családban, nővéremnek, sógornőimnek is.

Nekem még nem tudom :)Elvileg kislány lesz

15 hkm

2012. márc. 8. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jott be. Korkorosen lengett meg akkor is amikor 30 hetes voltam es kisfiam szuletett. A baba nemet csak a szulesnel tudtuk meg de az inga kislanynak josolta.
2012. márc. 8. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
sziasztok, veletlenul talaltam a kerdesre de nagyon erdekes, egybol kiprobaltam. Szoval varjuk a gyermekaldast persze turelmetlenul... A hasam es a csuklom fole is tartottam es szinte azonnal el kezdett kilengeni es a hangsuly az azonnalon van, persze tudom en hogy ez a termeszet dolga, de esetleg a nemen kivul az erkezesrol is felvilagositast adhat? Ezt meg nem hallottam, de itt irta vki. Hihetetlen, hogy magatol mozogni kezd.
2012. márc. 8. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3 kislányt jósolt az inga.... 2 fiam van és egy lányom :D
2012. márc. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!