Kinek sikerűlt nagyobb esélyel teherbeesni a gyertyaálással?
Figyelt kérdés
most próbálkoztunk a 8. hónappal és kipróbáltam az aktus után a gyertyaállást a napokban fog kiderűlni hogy nálam be vált e :)2012. márc. 5. 21:56
1/7 anonim válasza:
három hónapig gyertyáztam, majd úgy döntöttem sz*rok rá, ezen nem múlhat annyi és abbahagytam ..na abban a hónapban jött össze :)
2/7 anonim válasza:
Én legelső alkalommal már gyertyáztam és nekem akkor össze is jött a baba. Hogy most az is segített-e, vagy anélkül is elsőre sikerült volna-e, azt nem tudom, mindenesetre majd a kistesónál is maradok a jól bevált gyertyázásnál. :)
3/7 anonim válasza:
Hát, nekem abban a hónapban sikerült, amikor gyertyáztam. Aztán ki tudja, hogy egyébként is sikerült volna-e... :)
4/7 anonim válasza:
és konkrétan mennyi ideig gyetyáztok? Úgy értem 20 perc alkalmanként, vagy mi a bevált módszeretek? Ezen ne múljon, kipróbálom :)
5/7 anonim válasza:
Nekem mind a kétszer abban a hónapban sikerült is. Nem pont gyertya állással, hanem a fenekem alá tettem egy párnát, és a lábaimat feltettem az ágy végében. Kb 10 perc
6/7 anonim válasza:
Nos amikor én teherbe estem, akkor szintén kipróbáltam ezt a gyertyaállást, illetve felhúztam a térdeimet. Vártam pár másodpercet és egyszer csak hallottam egy szürcsölő hangot, olyat, mint amikor a maradék víz is lefolyok a lefolyóba. Azonnal tudtam, hogy ebből baba lesz. :)
7/7 anonim válasza:
Én tuti biztosra akartam menni, így alkalmanként 30 percig gyertyáztam., vagyis nem is igazán gyertya volt, hanem a fenekem alá tettem párnákat, a lábamat meg magasan a falnak támasztva tartottam. Rögtön, első hónapban baba lett belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!