3 hete nem jött meg és "érdekes" tüneteket produkálok! A gyógyszert múlt hónapban hagytam abba! Ma reggel csináltam egy tesztet, az elsőn halvány volt a 2. vonal, a 2. teszt viszont neg. Lett. Mit tegyek?
Kívánom a sárgadinnyét, de nagyon:). Viszont minden szilárd ételtől rosszul vagyok, a derekam nagyon fáj, görcsöl a hasam és feszülnek a melleim!
Ez most lehet-e a fogamzásgátló megvonásástól vagy ez valóban terhesség?
Ha 3 hete késik, akkor már elég erősnek kéne lennie a 2. csíknak, ha terhes vagy.
viszont 3 hét késés után elmennék dokihoz, egy vérvétellel hamar kiderülne mi van. de akár UH-al is, mert ha 3 hete késik, akkor már olyan 7 hetes terhes vagy.
tabletta után sok minden változhat: a mensi is lehet erősebb, a ciklus hossza változhat...
Mennyiideje vannak ezek a tünetek? ha mégnéhány napig, akkor nem a mensi előjelei, akkor érdemesdokihoz emnni.
Valójában 2 hete vannak ezek a tüneteim! Reggel is csináltam egy tesztet, ami ismét negatív lett.
Akkor valószínű, hogy a gyógyszer hiány okozza ezeket a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!