Hogyan sikerülhet 40évesen teherbeesni?
Szerintem pont ugyanúgy,mint 20 vagy 30 évesen!
Sok sikert!
Én azt tanácsolom, hogy még mielőtt várandós lennél, menj el a nőgyógyászodhoz és beszélj vele. 38-40 éves kor körül már nagyobb az esély a genetikai problémákra, szervezeted is más mint egy 20 évesé, gondolok itt a hormon- és vitamin-háztartásra. Valószínűleg az orvosod el fog küldeni vérvételre, (a hagyományos nőgyógyászati vizsgálaton túl), és ha szükséges még a baba előtt fel fog írni vitaminokat/esetleges peteérést segítő gyógyszert/hormongyógyszert, hogy legyen és meg is maradjon a baba.
Nálunk a nővéremnek is ugyanezt végig kellett csinálnia (pedig neki akkor már volt 2 egészséges kisfia,akiket huszonévesen szült), sőt, a férjét is elküldték vérvételre, és együtt mentek genetikushoz tanácsadásra. Ők végigcsináltak mindent, gyógyszert is kapott és lett is egy egészséges baba.
Megéri kikérni az orvos tanácsát. Sok sikert!
Első lépés: találj egy nagyon jó dokit!
Alapos, korrekt, elérhető, és bízol benne!
Sok sikert!
Édesanyám engem 46 éves korában szült, most 70 éves. Akkor pedig még eszközök sem nagyon voltak, aláírta a papírt, hogy vállal engem akkor is, ha nem leszek egészséges, majd imádkozott 9 hónapon át. Azt mondja, megérte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!