Szerintetek ez most pozitív vagy negatív? 4. napja késik ma csináltam egy Gabriel tesztet délután. Én nagyon halvány csíkot látok
Figyelt kérdés
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
2012. márc. 1. 14:36
21/34 anonim válasza:
Halvány pozi:) kettő nap múlva érdemes egy újabb tesztet csinálni ami tuti erősebb lesz:) Gratula!
22/34 anonim válasza:
Szerintem tedd át a képet negatívba, úgy látszania kell rendesen... :D
23/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom áttenni negatívba. Szombaton tesztelek egy újat. Felteszem majd a képet
2012. márc. 1. 16:48
24/34 anonim válasza:
Óóóóóó hát én gratulálok!!! :D :))) nekem is ilyen volt aztán vártam 5 napot és ujra teszteltem és már erős pozi lett :)))))))))
25/34 A kérdező kommentje:
5 napot vártál?? hát én annyit nem tudok várni. Nagyon izgatott vagyok hogy tényleg az vagyok-e.2 napot még (talán) tudok várni,de többet nem :) muszáj hogy megerősítést kapjak..
2012. márc. 1. 16:53
26/34 anonim válasza:
Ez halvány pozitív igen.
Én nem szedtem semmilyen vitamint.
27/34 anonim válasza:
Annyira aranyos, ahogy belelkesültél!!!! :)
Gratulálok, szerintem holnap reggel is tesztelhetsz már.
Dokihoz még ráérsz menni 2 hét múlva is.
28/34 anonim válasza:
Pont egy ilyen kérdést akartam ma föltenni mint Te,mert én is most teszteltem ugyanilyen teszttel és ugyanilyen halvány lett,én most vagyok a nemvárt előtti napon.Nekem ez a teszt még 2 nappal ezelőtt negatív volt,és másik 3 már akkor pozitív,szóval szerintem ez a teszt alapból ilyen hogy viszonylag későn mutatja.Nagyon izgulok hogy nehogy megjöjjön holnap,ha nem lesz semmi akkor vasárnap tesztelek újra.Nagyon drukkolok neked a következő teszthez :)
29/34 anonim válasza:
A Gabriel nekem is halványabb volt, mint az Ex-epil, pedig azt hittem az Ex-epil gagyibb :-)
Nyugi, szerintem babás vagy!
30/34 anonim válasza:
Halvány, de pozitív, úgy hogy gratula. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!