Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Újabb görbe-kérdés. Sikerülhet...

Újabb görbe-kérdés. Sikerülhetett?

Figyelt kérdés

Feltettem már múlt héten a görbémet, mindig más kérdéssel, aki megint beleszalad, attól bocsánatot kérek, de hátha érkeznek újabb tapasztalatok, válaszok. Első hónap, hogy mérem, azért vagyok ilyen türelmetlen, és bénácska :) Ki mit olvas ki belőle? Előre is köszönöm a segítségeket!

[link]

2009. jún. 8. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Hú, ez nem a legszabályosabb görbe :) Mindig ilyen hosszas a vérzésed? Én még azt sem látom egyértelműen, hogy volt-e péd. A hőd nem maradt az átlag hőd felett annyi napot, mint általában elvárható lenne. Szerintem a 9. napon csak próbálkozott a szervezeted, de nem volt tr. Mindig ugyanakkor szoktad mérni a hődet? És hol méred? Mert ugye a hónaljban mért az nem jó! Összefoglalva a görbéd alapján még semmi sem biztos, de semmi sem lehetetlen!
2009. jún. 8. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nem vagyok egy nagy görbeszaki de én azért egy dolgot tanácsolni,hogy próbáld meg egy időben mérni a hődet!Szerintem inkább a 14. napon volt pé.De hangsúlyozom szerintem és én nem nagyon értek hozzá!De azért drukkolok,hogy sikerűljön!
2009. jún. 8. 08:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Nem mindig ennyi a vérzésem, a nődoki azt mondta, hogy a gyógyszer után kb most állhat helyre a szervezetem azért lett ilyen hosszas. Mert se a hormonvizsgálat, se a rákszűrés nem mutatott rendelleneset. Szájban mérem mindig, és kb ugyanabban az időben, de ezt jelöltem is. Kb 20-25 perc a különbség a leghamarabbi és a legkésőbbi időpont között. Igen, engem is a kisze-kuszaság tett bizonytalanná, ezért is kérdeztem rá. Nem nézek ki belőle én sem semmi jót, de abszolut nem értek hozzá. Köszönöm a drukkokat és a válaszokat is :)
2009. jún. 8. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem olyan nagy az eltérés a hőben ha 20-25 perc különbség van a mérési idők között csak nekem is mondták,hogy próbáljam meg mindig pontosan ugyan abban az időpontban mérni a hőmet!Ezért mondtam én is ezt neked!:-)

2.voltam

2009. jún. 8. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szájban méred és azonos időben ,akkor a görbéd értékelhető adatokat tartalmaz. Ez alapján inkább azt mondanám, hogy ez a hónap nem sikerült, de több esetben született már baba cikkcakkos görbéből is. Az én első lányom szintén ilyen össze-vissza görbéből lett. Az orvos akkor azt mondta, hogy tuti ebből nem lesz baba és mégis most már 15 éves. :) Ezért amíg nem jön meg semmi sem kizárt. Végül is nem mindenki "működhet" könyv szerinti séma alapján. Az 1. válaszoló voltam
2009. jún. 8. 09:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen , aranyosak vagytok, hogy biztattok, és köszönöm, hogy válaszoltatok nekem :-)
2009. jún. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!