Peteérés óta tartó mellfájdalomból lett valakinél baba?
Figyelt kérdés
Már szinte elviselhetetlenül fáj. És érdekelne volt-e nektek így és esetleg lett-e belőle terhesség? Köszönöm.2012. febr. 28. 19:22
1/7 anonim válasza:
Nálam igen. Rettenetesen fájt a mellem az első időszakban, akkor még nem tudtuk, hogy lesz baba. Aztán mikor kiderült legalább tudtam miért fáj :) 27 hkm
2/7 anonim válasza:
Nálam igen,rögtön fájt a mellem plussz valami furcsa szagot éresztem,tudtam az együttlét után két nappal hogy terhes vagyok,és az is voltam.Sok sikert neked:)
3/7 anonim válasza:
Igen nálam is már a peteérés után rögtön fájt a mellem, habár fogsz olyat választ is kapni itt, hogy nem létezik meg hülyeség az ilyen, pedig de, van aki nagyon érzékeny.
4/7 Fanina válasza:
helloka
Én nem tudom csak én is hasonlóan vagyok 2 napja késik és már vagy másfél hete borzasztóan fáj a mellem mensi előtt amúgy szokott,de ennyire nem.Nem tudok hason aludni,bárcsak baba lenne!!
Szorítok neked is!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, hogy írtatok. Nekem is borzasztóan fáj és nem tudok rendesen hasra feküdni. Ma már a mellbimbómat is éreztem mintha égne pedig nem agyalok a dolgon, mert eldöntöttem, hogy ha akar úgyis jön a baba:) Ma reggel fájt a derekam pont úgy mint mikor meg akar jönni. Nagyon drukkolok mindenkinek. Ha valaki tesztel majd írja meg mert olyan jó lenne tudni.Szép napot nektek.
2012. febr. 29. 16:04
6/7 Fanina válasza:
Sziasztok!Ma teszteltem és két csík jött kibár nem olyan erős,de ott van!!:))
7/7 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó, nagyon örülök és gratulálok.:)))) Remélem én is ilyet tesztelek majd. Légyszi drukkolj. Nagyon örülök, hogy két csíkosat teszteltél. Még nekem is fáj a mellem és a mellbimbóim barnás pirosas színűek. Fura.
2012. márc. 3. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!