Nagyon elvagyok keseredve! Egy napig tartott a menzeszem ami 5 nap késéssel jött meg! 4-5 napja nagyon hányingerem van, derék fájás, evés (több mint eddig), ma kb 10-szer voltam pisilni! 2 teszt negativ, hogy lehet?
Figyelt kérdés
Ma észre vettem hogy jobb oldalon (lent),érzek nyomást!Ha többet sétálok,akkor már jobban érzem!(vakbelemet kivették)!Félek hogy nem baba!!Bárcsak egy kis pocaklakó lenne!Mi lehet??2008. ápr. 9. 20:09
1/4 A kérdező kommentje:
Azért vagyok elkeseredve,mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tőle hogy valami más bajom van!!!
2008. ápr. 9. 20:17
2/4 anonim válasza:
probálj ujra tesztelni 2nap mulva reggel elsö vizeletböl.szoritok!hallotunk már olyat,hogy valakinek csak egy hét után mutatott pozitivat.
3/4 anonim válasza:
Nekem már múlt hétfőn kellett volna megjönnie, és 1 hét után is negatív lett, viszont én is érzek vmi nyomást jobb oldalon. Fogalmam sincs mi lehet. Ez egy tünet lehet esetleg?
4/4 anonim válasza:
az a teszt korai volt. bisztosan igy lehet. nekeseredj el tesztelj ujra. tuti baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!