Ha abbahagyom a duphastont és terhes vagyok akkor mi lesz?
én nem értem. Van valami hormon problémád, ami miatt adta? Ezt egészségeseknek szokták adni? Ha meg van oka, hogy miért adta, akkor meg a 12. hét, de inkább 13-14-ig kell szedni, hogy pótolja az esetleges hiányzó progeszteront.
gondolom nem akarod, hogy elmenjen a babád.
ha nincs hormon problémád, akkor el se kezdd szedni a duphastont, (nem vagy pco-s, ilyesmi) vagy ha elkezded, menj el másik dokihoz, aki felírja neked a 12.hétig.
vagy ha elfogy irassak még fel???
Csak mert azt mondta a doki, ha esetleg terhes vagyok nem fogja befolyásolni a gyógyser abbahagyás.
Előző vagyok. Értelek.
A 28. naptól fogva egy héten belül (7 nap) pozitívnak kéne lennie a tesztnek, ha negatív, akkor már 7 nap múlva is abbahagyhatod.
Már értem, nem petezsákot látott a dokid, hanem egy érett petét, amiből esetleg lehet baba. Értem.
Jól mondja a dokid. Akkor viszont, ha pozitívat tesztelsz a 28.nap után egy héten belül NE HAGYD ABBA SEMMIKÉPP A 12. HÉTIG!!!! A gyógyszert ugyanis erre "találták ki" , használják, hogy a koraterhességben pótolják vele a progeszteront.
Szia!
A nemvárt napján tesztelj először, vagy másnap. De az a legbiztosabb, ha kérsz egy HCG vérvételt. Ha az nem mutat babát, akkor azonnal abbahagyhatod. Ha pedig igen, azt már tudod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!