Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Néhány napig éreztem erős...

Néhány napig éreztem erős alhasi görcsöket. Puffadást is. Mostanra a puffadás minimalizálódott. A tünetek alapján nem vagyok babás?

Figyelt kérdés

Tudom korai, de eddig ilyen érzésem nem volt.

A beágyazódás után vagyok néhány nappal. Persze ha sikerült. Néhány napig éreztem erős alhasi görcsöket. Puffadást is. Mostanra a puffadás minimalizálódott. Olyan érzésem van inkább mintha "fortyognának" odalennt. Fárjnak a lábaim is. Azt olvastam ez a lelökődés jele. Semmi mellfeszülésem nincs. Néha szédülök, de ezt a hirtelen időváltozásnak tudom be. Szerintetek?

2008. ápr. 9. 13:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja még annyi hogy néha érzem, mintha folyásom lenne. Ha wc-re megyek a wc papír sikosabb, de ha megnézem a nyákom akkor nem sok mindent látok.
2008. ápr. 9. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
hát én terhes vagyok nagyon remélem.nem jött meg pozitiv teszt.szurkált a hasam a melleim majd leszakadtak.volt olyan érzésem mintha megjönne de hála nem.a derekam most 1hete kezdett el fájni fáradt vagyok aludni birnék meg ingerlékeny voltam. hát remélem tudta segiteni.remélem neked is baba van.tegnal elött csináltam tesztet az mutatta ki.gabriel.a mensi hetén.
2008. ápr. 9. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Erős alhasi fájdalom???Én is érzek de nekem elviselhető,mintha megakarna jönni,és a derekam is fáj!Nincs mell feszülés,de hányinger reggeltől estig!Menj orvoshoz szerintem!Ilyenkor a legrosszabb amit csinálhatunk hogy mindenhol utánna olvasunk dolgoknak!!!
2008. ápr. 9. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Neharagudj hogy ennyiszer küldtem el!!!Bocs!!!
2008. ápr. 9. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Nekem volt hasszurka, alhasi feszülés, keményedés, puffadás.(beágyazódáskor). Melleim majd leszakadtak és még ma is, ja és kék halvány erek. Mensis derékfájás, de szerencsére nem jött meg. Elmaradt mensi után 7 nappal Gabriel teszt + lett. Én csak jövő héten megyek dokihoz, akkor leszünk 6 hetesek. :-) Drukkolok, hogy baba legyen!
2008. ápr. 9. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, az biztosabb, ő el tudja oszlatni a kételyeidet!
2008. ápr. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!