Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki 18-án nem...

Van valaki aki 18-án nem várja? Érdekelne neki milyen tünete, vagy tapasztalata van. Mikor tesztelhetek először?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én akkora nem várom.Tünet még semmi de még korai is lenne.2 nemsikerült terhesség után óvatos vagyok.ha nem érkezik meg 20-án reggel fogok először tesztelni.aztán 2-3 nap múlva ismét.

2009. jún. 6. 18:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem van 3 tesztem, és már felkészültem a negatívra is, de már nagyon szeretném látni hogy van-e halvány csikom hétfőn... de a biztosat tényleg csak akkor érdemes ahogy írtad. Tájékoztass kérlek, ha van valami észrevételed, tüneted! :) Nekem ma fájdogál az alhasam.

Sok sikert! :D

2009. jún. 6. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Eljött a reggel és még semmi...de még nem örülök nagyon mert mostanában estefelé jelentkezik a nemvárt.

Te hogy állsz?tünet?eredmény?

2009. jún. 18. 08:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia! Én tegnap negatívat teszteltem, de mindenki biztat, hogy még ne keseredjek el. Még nekem se jött meg... Tegnap és tegnap előtt le akart szakadni a mellem, kaja után hányingerem is volt pedig alig ettem valamit. Remélem ezeket nem csak bebeszélem magam.

Szorítok neked, és örülök, hogy nem feledkeztél meg rólam!

Most elutazok két napra, legközelebb szombaton jelentkezek, remélem addigra már többet tudunk majd :)

2009. jún. 18. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam elúszott a remény.18-án este jelentkezett hiába nem vártam.Remélem neked jobb híreid vannak!:-)

Várom válaszod!!

2009. jún. 20. 09:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Én tegnap halvány csíkot teszteltem! :D Sajnálom, hogy neked most nem sikerült, drukkolok a következő hónaphoz! Szívesen veszem ha értesítesz a fejleményekről, akár priviben is. :)
2009. jún. 20. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Csináltál tesztet??? Mert attól, hogy megjött még lehet baba! Írtak erről más kérdésekben is a fórumon... Szorítok!
2009. jún. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!