Spirálom van. Így lehetek babás?
Lassan 8 hónapja szültem .Spirált raktak fel.Szülés után 3 hónapra rendesen megjött a havim.Azóta pontosan véreztem,utoljára Január21 én volt meg 28 napos.így tehát febr 18 án kellett volna megjönnie.Azóta semmi se.Ingerül voltam,fehér folyásom volt.De a havim sehol!!!
Babás lehetek???Érdemes már tesztelnem???
jajj olyan ideges vagyok!!!Szeretnénk még babát,de kicsit később.Van egy 5 éves fiam és egy 8 hónapos kislányom......
Legszívesebben még várnák hátha megjön...de valami azt súgja bent hogy vegyek tesztet...
sztemis felesleges várni
500 ft az egész (és ez 2 teszt), ha van ugyis kimutatja, ha nincs akkor meg ugyse...
csak homkba dugjátok a fejeteket
És talán ezen múlik, hogy ha babád van, tudnak-e segíteni, mert Ő napról napra növekszik, így egyre nehezebb levenni a spirált...:(
mindenképp tesztelek még 1x reggel ha addig semmi.ha akkor is neg.akkor is megyek dokihoz.
igazából a babával még várni akarnánk mert még kicsi a kislány........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!