Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pco és Ir! Mik az esélyek?...

Pco és Ir! Mik az esélyek? Kinek mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés
Spontán teherbe eshetek vagy csak inszem és lombik jöhet szóba?
2012. febr. 23. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézd. Ha tudod, hoyg ez a bajod akkor nyilván kapsz rá kezelést. Akkor azt is tudod, hogy van akinek a closti bevlik, an akinek az injekció és van akinek a mercformin.És van akinek egyik sem. Van akinek ezek mellett peteveszetőelzáródása van és/endomentrózisa.

Nagyon az elején jársz te még ennek ha jól veszem ki. Egy ilyen betegségnél semmit nem kiszámitható.Lehet, hogy egy évben csak egyser van pé-d lehet hogy 2szer. Ki tudja. Még az orvosok sem. 1év otthoni tökölés után jön az orvoshozmenetel, és jóesetben egy év mulva már babás vagy. De azt tudom mondani, hogy inkább 2-4 évig terjed az idő amikor valószinűsithető a dolog.

2012. febr. 23. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Spontán van peteérésem és tüszőrepedésem is és már túl vagyok sok mindenen,csak kétségbeesésemben kérdeztem.
2012. febr. 23. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pozitív példa vagyok. A nagyobbik fiunk 3 éves most, és gyakorlatilag első lövésre összejött:) Előtte a dokik azt mondták, hogy spontán soha nem lesz babánk. A 2. fiunk 6 hónapos és 6 hónapnyi merckformin szedése után sikerült(összesen 9 hónapot próbálkoztunk). Szeretnénk majd 3. babát is.

És még annyit, hogy problémamentes terhességem volt mind2 alkalommal-még a cukrom is tökéletes volt. A próbálkozós időszakban és a terhesség alatt is szedtem a gravidát.

Fel a fejjel, sikerülni fog. Én mindenkinek szorítok, aki babát szeretne:)

2012. febr. 23. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs más probléma, sztem max 1 éven belül.

Nézd meg a pco-szindroma.hu oldalon a babamozikat!

Ott van sok csajszi, akinek sikerült, az is kinek mennyi idő után. (eredmények menüpont, több évre visszamenőleg van)

2012. febr. 23. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk az első gyerek a második próbálkozós hónapban összejött. A másodikra 2,5 évet vártunk. Voltunk 4 inszemináción, egyik sem sikerült. Majd kimerülve elutaztunk, onnan már többen jöttünk haza, rá se gondoltunk, hogy sikerülhet. Szedem a metet, tartom a diétát, 18. hetet kezdjük holnap.

Szeretnénk harmadikat is.

2012. febr. 23. 16:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen a köszönöm!Ez a sok történet felvidít.Akkor még van remény!Én is diétázom ás szedem a metet!
2012. febr. 24. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!