Pco és Ir! Mik az esélyek? Kinek mennyi idő után sikerült?
Nézd. Ha tudod, hoyg ez a bajod akkor nyilván kapsz rá kezelést. Akkor azt is tudod, hogy van akinek a closti bevlik, an akinek az injekció és van akinek a mercformin.És van akinek egyik sem. Van akinek ezek mellett peteveszetőelzáródása van és/endomentrózisa.
Nagyon az elején jársz te még ennek ha jól veszem ki. Egy ilyen betegségnél semmit nem kiszámitható.Lehet, hogy egy évben csak egyser van pé-d lehet hogy 2szer. Ki tudja. Még az orvosok sem. 1év otthoni tökölés után jön az orvoshozmenetel, és jóesetben egy év mulva már babás vagy. De azt tudom mondani, hogy inkább 2-4 évig terjed az idő amikor valószinűsithető a dolog.
Szia!
Én pozitív példa vagyok. A nagyobbik fiunk 3 éves most, és gyakorlatilag első lövésre összejött:) Előtte a dokik azt mondták, hogy spontán soha nem lesz babánk. A 2. fiunk 6 hónapos és 6 hónapnyi merckformin szedése után sikerült(összesen 9 hónapot próbálkoztunk). Szeretnénk majd 3. babát is.
És még annyit, hogy problémamentes terhességem volt mind2 alkalommal-még a cukrom is tökéletes volt. A próbálkozós időszakban és a terhesség alatt is szedtem a gravidát.
Fel a fejjel, sikerülni fog. Én mindenkinek szorítok, aki babát szeretne:)
Ha nincs más probléma, sztem max 1 éven belül.
Nézd meg a pco-szindroma.hu oldalon a babamozikat!
Ott van sok csajszi, akinek sikerült, az is kinek mennyi idő után. (eredmények menüpont, több évre visszamenőleg van)
Nekünk az első gyerek a második próbálkozós hónapban összejött. A másodikra 2,5 évet vártunk. Voltunk 4 inszemináción, egyik sem sikerült. Majd kimerülve elutaztunk, onnan már többen jöttünk haza, rá se gondoltunk, hogy sikerülhet. Szedem a metet, tartom a diétát, 18. hetet kezdjük holnap.
Szeretnénk harmadikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!