Milyen tüneteket lehet tapasztalni, ha a beágyazódás megtörtént?
Figyelt kérdés
Március 16-án hagytam abba a gyógyszer szedését, mert nagyon szeretnénk babát. Azóta folyamatosan rajta vagyunk a baba projecten:) Április 17-én kéne megjönnie, előtte nem érdemes még tesztelni?2008. ápr. 9. 06:57
1/5 anonim válasza:
az még messze van.nekem 14.-én lesz esedékes a menszi nap és még az is messze van!szerintem a beágyazódást nem lehet érezni de sokan másképp gondolják.azt tudom hogy a menszesz első felében sűrűn együtt voltam a párommal(talán sikerül is a baba)de ha a peteérés,nyomás érzéssel jár(jobb oldali petefészek és derékfájással)akkor azt lehet érezni.a többihez már teszt kell és orvos!
2/5 anonim válasza:
A beágyazódáskor esetleg észlelhetsz pár csepp vért, de ez nem törvényszerű. Tesztelni nem érdemes hamarabb, hiszen még valószínűleg negatív lenne, és fölöslegesen elszomorodnál... Várd ki valahogy a 17-ét, és tesztelj akkor!
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor várunk............:)
2008. ápr. 9. 10:27
4/5 anonim válasza:
Szia nekem a beágyazódáskor, feltűnt, hogy meg-meg szédülök,és fáradtnak éreztem magam. De ez már csak utólag derült ki hogy attól volt, meg fogalmam sem volt, hogy mitől szédikézek. De éppen hogy csak, szóval nagyon enyhén éreztem. Más feltűnő tünetem nem emlékszem hogy lett volna.
Szorítok! 13 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Szia 13 hetes kismama! köszönöm a választ. reménykedem,hogy beágyazódás történt, mert szúrkál a hasam, émelygek és tiszta kómás vagyok egész nap. csak egy a bibi, hogy 17-én kéne megjönnie, és addig még sok idő van:(, de tesztet meg nem merek venni, mert nem hiszem,hogy kimutat 1-2 hetes terhességet. ugye?
2008. ápr. 9. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!