Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meforal elkezdése, normális ez?

Meforal elkezdése, normális ez?

Figyelt kérdés
tegnap vettem be az első szemet,kb fél óra után iszonyatosan fáztam,álmos lettem és kicsit pár percig homályosan láttam szédelegte, majd kb egy fél óra után elmúlt, viszont éjjel egyfolytában kiszáradtam és innom kelett.

2012. febr. 22. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én Merckformint szedrtem, szerintem az összetevők hasonlóak, és én abba is hagytam, mert oylan rosszul voltam tőle, hogy még a mindennapi teendőket sem tudtam megcsinálni. Hívd fel az orvosod, és ő megmondja mit csinálj!
2012. febr. 22. 08:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Hipoglikémiás tüneteket produkáltál.

Elméletileg a Meforal magában nem okoz hipoglikémiát csak más inzulinkészítményekkel együtt alkalmazva.

A gyógyszert evés közben, vagy utána kell bevenni, ugye nem éhgyomorra szedted be?

2012. febr. 22. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a Merkformint szedem január óta, semmi bajom tőle, először picit hasmenést okozott, de elmúlt. Evés közben, az orvosnő úgy mondta, az első falattal kell bevennem napi 3* fél tablettát. Én azt be is tartom, ritkán volt olyan, talán kétszer, hogy vagy kevés volt, amit ettem, vagy nem tudom, de olyan éhség volt rajtam, hogy rosszul lettem.:( Fontos, ha beveszed, egyél!
2012. febr. 22. 08:34
 4/8 A kérdező kommentje:
evés közben vettem be
2012. febr. 22. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Kell egy idő, amíg hozzá szokik a szervezeted. Addig előfordulhat hasmenés, hányás, hányinger, kajaundor. Ha hetek múlva sem múlnak a tünetek, akkor keresd meg a dokidat és átállít másra. Van, aki egyáltalán nem bírja a metet.
2012. febr. 22. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Ma már semmi bajom nem vol tőle. Viszont nekem hasmenésem sincs tőle. Ez baj?
2012. febr. 22. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs, bár én csak napi 3* felet szedek.
2012. febr. 23. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, nem mindenkinél jelentkeznek a tünetek. Attól még hat.
2012. febr. 23. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!