Tsh és Prolaktin összefügg?
Ma kaptam meg a 3. napi laboreredményem.
TSH-m 2,88, (T3, T4, Anti TPO tartományon belüli) a prolaktinom 638,7 (ref.: 70,8 -566,5). Elvileg a TSH-m jó lenne, de mindenhol azt olvasom, hogy 2,5 vagy 2 alatt kellene lennie. Nálam most akkor ezzel is baj van? Vagy elég, ha a prolaktint kezelik és azáltal változik a TSH is? Esetleg pont fordítva van? Már több mint 2 éve várunk babára, de nem sikerül. Aki hasonló cipőben jár és már konzultált használható orvossal, jelentkezzen!!!
Kedves Utolsó!
Igen, képzeld az orvos 1 hónapnyi szedés után, anélkül, hogy látta volna az eredményeimet, azt mondta, hogy hagyjam abba. De mivel itt már annyira kiokosítottam magam :), szedtem/szedem tovább.
A következő ciklusban elmegyek egy HYCOSY vizsgálatra és egy endokrinológushoz, aki remélem segíteni fog, mert a barnázásom ugyan csökkent, de még van, hátha valami más okozza. Egy IR vizsgálatot például még mindenképp szeretnék...
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy az évek alatt, amíg szedted a bromót, hogyan alakult a prolaktin szinted? Csökkent majd stagnált? Nem csökkent le túlságosan?
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!