Kedves Heves megyeiek, akiknek nehezen jött össze a baba! Kit, milyen intézetet ajánlotok, ha eredménytelenül próbálkoztunk eddig?
Kb. 1,5 éve próbálkozunk, eddig csak 2 pozitív tesztem volt 6 hónapja, de meg is jött rögtön utána... Ezt a hónapot még megvárom, és ha ismét eredménytelen,utána nekifogunk a "dokijárásnak".
Vizsgálataink még nem voltak: sem vérvétel, sem spermavizsgálat, semmi. (Hacsak a fél évvel ezelőtti, vélt babaügyben elkövetett UH nem számít annak. Ha nagy elváltozás lett volna, gondolom látta volna a doki.Ja, és ha a teszt pozitív volt, megfoganhattam, csak nem maradt meg.)
Először nőgyógyászhoz menjek, vagy egyből valamilyen intézetbe? Kihez? (Pl. Kaáli, Debrecenben vagy Miskolcon.) Ja, és Egerben élek.
Tapasztalatotokat, tanácsotokat kérem. Köszönöm a döntéshez a segítséget!
Szia! Mi a férejemmel a bp-i Kaáli- intézetbe járunk(itt lakunk), májusban kezdtük el, lassan a vizsgálatok végére érünk, aztán jöhet a többi. Szerintem rögtön kérj időpontot a Kaáliba (jókat hallottam a miskolci inézetről, de a debreceni sem rossz)és ott mindent el fog magyarázni az orvos és megmondja, hogy milyen vizsgálatok kellenek majd.(Átjárhatósági, hormon stb.)Az igaz, hogy itt mindenért fizetni kell, de nincs hálapénz és ha azt nézed, hogy pl a János kórázban, budán igenis erősen megy a hálapénzes dolog, akkor végülis majdnem ugyanott vagy anyagilag.
A Kaáliban amúgyis elfogadnak minden olyan leletet, amit más kórházakban, vagy szakrendelésen csináltatsz meg,így gyakorlatilag a kivizsgálásotok, akár ingyenes is lehet!
Arra viszont figyelj, hogy időben kérj időpontot, mert kb.1hó várakozás van a Kaális intézeteknél!!
Sok-Sok SIKERT mindkettőnknek!!!
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt!
Eldöntöttem, holnap megyek a dokihoz, és kérni fogok tőle minden vizsgálatot, illetve a férjemet is meg kell nézni, persze. El fogom mondani neki, hogy próbáljuk meg a vizsgálatokat minél hamarabb elintézni, hogy legyen mihamarabb infó, van-e valami bajunk. Nem szoktam dokihoz járni, általában meg szoktam próbálni magam kúrálni, de most már eljutottam arra a szintre, hogy mindent megteszek, akár gyógyszerekkel, hormonnal is, és nem elégszem meg a sima hőmérőzéssel, folyamatos teaivással. A barátcserjét lehet megpróbálom, illetve az említett alternatív gyógymódok után olvasok.
Remélem, sikerül mihamarabb! :-)
Nektek is ezt kívánom!!!!
Igen, sikerült. Miskolci Kaáliba mentünk el akkor év végén, ahol mindent rendben találtak, és a kérdést követő 1,5 év múlva derült ki, hogy úton van a kislányunk. Majd 8 hónapos korában eldöntöttük, jöjjön a tesó, amikor akar, és ő (kisfiú) azonnal megfogant.
Köszönöm a kérdést, immár boldog édesanyja vagyok egy 2,5 éves kislánynak és egy 1 éves fiúcskának. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!