Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt használatakor...

Terhességi teszt használatakor a vizelet eleje kell, vagy az egész?

Figyelt kérdés
Nincs tul nagy edényem amibe belepisiljek. Elég csak ha az elejét fogom fel? vagy az eleje nem lényeg? Csík tesztem van, amit bele kell tenni a pohárba.
2012. febr. 21. 18:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A ma reggeli teszt sajnos negativ lett, de továbbra is megvannak az arra utaló tünetek, mint ha pocilakóm lenne. Mensigörcs, hasfeszülés, most már érzékeny mell, kavargó gyomor..... Gabriel teszztet használtam. Érdemes még bizakodnom?
2012. febr. 22. 06:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Na akkor fussunk neki még egyszer!

Ha 29-én volt a PÉ-d,akkor ha együtt voltatok előtte pl.3-4 nappal és aznap és utána 1-2 nappal,akkor lehetséges a fogantatás! Mivel a spermák max.5 napig életképesek! a Petesejt pedig max 2 napig- ezzel vitatkoznának velem,de én estem már teherbe úgy,hogy pé után 2 nappal voltunk együtt a párommal.

A lényeg. Peteéréskor az "életképes" petesejtnek szakemberek szerint 12, mások szerint 24 óra az az időszak,amíg egy sperma megtermékenyítheti! Eddig érted?!

Na már most. Ha 29-én volt pé-d,és előtte pár nappal- pl 3 nappal -együtt voltatok,akkor azok a spermák várták a "kapuban" a petédet,hogy versenyt fussanak a megtermékenyítésért,amint kiszabadul- ebben az esetben a peteérés napja lenne a fogantatás napja. Ha A peteéréskor voltatok együtt,akkor is a peteérés napja lenne a fogantatás napja. Ha 29-én volt peteérésed, akkor az utolsó nap,amikor megfoganhatott volna,30-31-e. Tehát peteérés előtt 3-4 nappal,illetve peteéréskor (+1-2 nap) van lehetőség egy babát összehozni! ezután az idő után ugyan is a petesejt már nem megtermékenyíthető! Eddig érted?

Tehát a vélt fogantatástól számított 13-14. napon ha negatívat mutatott a teszt- akár milyen "tüneteket" is fedeztél fel magadon!- akkor nem vagy terhes!!

A "tüneteid" nem terhességi "tünetek" az esetedben!!

Ha jövőhéten elmész egy dokihoz,akkor Ő megmondja,hogy terhes vagy e,vagy sem!

Szorítok Neked,hogy legközelebb össze jöjjön!!

Ha régóta próbálkoztok,akkor ideje szakemberhez fordulni!

Sok sikert!!

Üdv:3 lányos

2012. febr. 22. 08:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Voltunk elötte is együtt azt pontosan nem tudom, mikor, de 29.e elötti 2-3 napban biztosan. Nagyon reménykedem... Egyébként ha a teszten a második csik nem keresztben hanem hosszában van...vagyis inkább maszat-akkor is negativnak tekintheto? nemsokara teszek fel rola egy kepet, csak telefonrol irok.
2012. febr. 22. 08:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Igy sikerult feltennem a kepet:

[link]

2012. febr. 22. 08:59
 15/17 anonim ***** válasza:
nem tudom a kódot a belépéshez!
2012. febr. 22. 14:36
 16/17 anonim ***** válasza:
én sem!
2012. febr. 22. 14:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Bocsi de dajnos telefonrol nem tudom, hogyan tudnam megoldani a kepet. Lenyeg hogy a masodik csik helyett vizszintes maszat van a teszten. 25os teszt. Lehet hogy azert nem jelzi ki?
2012. febr. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!