Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már 4napja egyre erosodo...

Ha már 4napja egyre erosodo pozitívat tesztelek akkor az nemlehet cisztától ugye?

Figyelt kérdés
Soha nemvolt cisztám, csak mikor utoljára voltam akkor a doki aztmondta h clostytol van ott egy pici ciszta de a terhesség méng nem láthato...ez volt 3hete...a mensim nemjott meg és 4-5napja egyre erosodo pozit tesztelek.Koszia választ

2012. febr. 20. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Esélyesebb szerintem, hogy baba van a dologban, de mihamarabb keresd fel a dokit újra!

Hajrá!

2012. febr. 20. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van néha cisztám, de még sosem lett ez miatt pozitív a teszt. Ha erősödik, akkor szerintem nem ciszta. Tüneteid vannak?
2012. febr. 20. 10:33
 3/10 A kérdező kommentje:
persze, nemis kevés...aztmondta doktorno mikor kontrolán voltam h a nyálkahártya tiszta más mint volt ugyh o ugy nezi h lesz ebben valami baba, de nem akarta h beleéljem magam ugyh nemmondott biztosat, de megemlítette h lett ott kis ciszta...de szerintem nem tesztelnék állandoan pozitívat és a mensim is megjott volna...nem?
2012. febr. 20. 10:36
 4/10 A kérdező kommentje:
ja és mikor mensi elott teszteltem akko még nega volt ateszt akkor ha cisztátol lenne, akkor szerintem akkor is pozit teszteltem volna nem?koszi aválaszt
2012. febr. 20. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez baba lesz!!!:-) Mikor kell menned legközelebb dokihoz?
2012. febr. 20. 11:14
 6/10 A kérdező kommentje:
március 9...aztmondta h akkor elég, mert addig ugysem látna sokmindent
2012. febr. 20. 13:54
 7/10 A kérdező kommentje:

itt a teszt

[link]

2012. febr. 20. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
moncsa:ez pozitiv garatula!!!
2012. febr. 20. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Az a válaszoló vagyok, akinek már volt cisztája. ez tuti baba lesz:))) Nekem sosem jelzett pozitívat, pedig volt, hogy egy cisztát hónapokog figyeltek és ez alatt csak nega tesztem volt.
2012. febr. 20. 14:56
 10/10 A kérdező kommentje:
kedves utolso, koszonom szépena választ,megnyugtattál...énis ugy gondolom h ha cisztátol lenne, akkor szerintem kiutatta volna pozit mensi elott is és akkor bizony negatív volt a teszt..és aztgondolom, h akor nemlenne az osszes tesztem eros pozi hanem lenne kozte negatív is...és amint rápisilek már jelenik ismeg a csík a kontroll csíkkal egyut...Mégegyszer koszonoma válaszod, tényleg megnyugtatál...koszike
2012. febr. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!