Mivel sikerülne teherbe esnem?

Nem írtad hány éves vagy? mióta próbálkoztok ? Voltál-e kivizsgálásokon? MIlyeneken? Először az okot kell kideríteni utána kell a megoldásokon törnia buksit.
Lehet h progeszteren hiányod van és akkor egy sárgatest hormon gyógyszerrel egyszerűen lehet segíteni, de ehhez el kell menned orvoshoz h megtudjad valóban ez e a gond.
Teherbeesési gyógyszer nem létezik. Vannak készítmények melyek az adott betegség esetén segítenek.

Egészséges nő egészséges férfi egyenlő gyerek.
Az egészségedet szedd rendbe.

Egészséges nő egészséges férfi, hát igen fontos lenne tudni mióta próbálkoztok,mink nem voltunk vizsgálaton semmilyenen mert túl fiatalnak tartottam magam 20 évesen 16 éves korom óta szerettem volna gyermeket nem jött össze 2,5 év védekezés nélkül mikor mindenen járt az eszem dolgozni dolgozni dolgozni nem a gyereken hogy "legyen már" teherbe estem és itt kiderült hogy egészségesek vagyunk, pedig már a párom is megemlítette mielőtt teherbe estem kb 1 hónappal hogy itt baj van hogy nem esek teherbe és mondtam hogy most már nem is szeretnék ennyi próbálkozás után ennyi csalódás után lemondtam róla és utána teherbe is estem:) úgyhogy én azt tanácsolom ne görcsölj rá! sportolj mozogj élj egészségesen ahogy csak teheted és ha minden rendben van veletek akkor sikerülni fog!!!
18 hetes Kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!