Ciklus.hu val0 kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
lszámoltam magam nem 28 napos ciklusom van hanem 32 napos beállitottam mára megjött bejelöltem viszont nemm adja ki az ovulácios időpontot mikorra várhato : Mit csinaljak?
töröljem magam és kezdjem ujra?
2012. febr. 18. 10:59
1/2 anonim válasza:
Én is igy voltam, azt akkor irja ki, ha van pár hónapod már vezetve előtte, és akkor is csak a hónap közepén, pár nappal PÉ előtt.
2/2 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem már egész évre előre beírta.
Nem kell elölről kezdened, a beállítások fülön bármikor módosíthatod a ciklushosszt is, és megadhatod milyen hosszú a luteális fázisod. Lehet, hogy azt hiányolja. Viszont ha már van két-három ciklus rögzítve, akkor mindegy hány naposnak írtad az átlagciklusodat, a rögzített ciklusokból számol ki mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!