Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e valaki úgy terhes,...

Lehet-e valaki úgy terhes, hogy a hímvessző nem hatolt be a nő nemiszervébe és nem is élvezett el?

Figyelt kérdés
Pontosan arra gondolok, hogy barátnőmmel utánoztuk a pózokat, a nemiszervem az övéhez ért sokszor, DE rajta végig volt bugyi és rajtam is végig volt boxeralsó. Nem élveztem el, nem is csináltuk sokáig. Ez kb 2-3 héttel történt a havi menstruációja előtt, és a napokban megjött neki, szóval megnyugodtam. Azért kérdezek, mert ma(a menstruációs napokban) megszólalt, hogy úgy érzi nagyobb lett a melle, és ugye ezt a terhesség első jeléhez sorolják. Amúgy ő 14 és fél éves és szűz. Kézzel is csináltam neki akkor, de előtte nem értem hozzá a péniszemhez közvetlen, csak a boxeren keresztül fogtam meg. Lehet, hogy nagyon durván hangzik a kérdés, de amikor hazaértem és elgondolkodtam mit is mondott nekem, nagyon megijedtem és a hasgörcsöm lett, nem akarom, hogy szegénnyel ez történjen. De szeretném ha válaszolnátok nekem. Előre is köszönöm szépen!!! U.I.:Előfordulhat, hogy az előváladék áthatolt volna két alsóneműn is keresztül, pont az ő hüvelyébe?
2008. ápr. 7. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Megnyugodhattok mindketten, mert biztos, hogy nem lett terhes! Az előváladékod ugyan tartalmaz hímivarsejteket, de az nem képes áthatolni két réteg fehérneműn és még a barátnőd petesejtjéhez is eljutni.

A terhesség első jele a kimaradt menstruáció, és mivel a bartánődnek megjött, ezért megintcsak kizárt a terhesség! A mellfeszülés pedig a menstruáció kísérője is (ez tuti, nekem is szokott). Szóval: Nyugi, nincs semmi baj! :)

2008. ápr. 7. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:

egyetertek az elottem valaszoloval....:-)

Nyugalom, szerintem sincs baj....a mellnovekedes a menszi jele lehet.

2008. ápr. 8. 07:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem terhes a barátnőd. Tuti. Hacsak mástól nem :)
2008. ápr. 8. 07:44
 4/7 anonim ***** válasza:
szia szeritem sem terhes.nyugodj meg.nem lehet hogy csak be akar etetni?bocsi
2008. ápr. 8. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem eshetett teherbe! Nyugi!
2008. ápr. 8. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Én a háta mögött kérdezek, és ez csak az én fantáziám szüleménye... neki még nem is mondtam, néha képes vagyok beképzelni dolgokat, amik nincsenek, ezért kérdeztem rá itt. Túlságosan aggódom. :P Egyébként én sem tudom elképzelni, hogy teherbe eshetett... nem is csináltuk sokáig, meg nem éreztem, hogy akármi is történt volna ott... meg hát, mégis csak fehérnemű... azért köszi!
2008. ápr. 8. 16:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat is, hogy valakinek annak ellenére van menstruációja, hogy teherbe esett...
2008. ápr. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!