Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ma is peteérésem van?

Szerintetek ma is peteérésem van?

Figyelt kérdés
Kedden piszok mód fájt a női berendezésem, még megmozdulni is alig bírtam. Akkor az ovu teszt pozitív lett. Teggnap negatív, viszont a hőm nem ment feljebb. Ma megint piszok mód fáj a női berendezésem. Akkor ma is peteérésem van? Vagy most próbál kiszabadulni?

2012. febr. 16. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

És a hőd most "mit csinál"?

Amúgy nekem 2-3 nappal peteérés előtt szokott fájni.

De kérdés az is, hogy hányadik ciklusnapon vagy, stb.

2012. febr. 16. 10:37
 2/13 A kérdező kommentje:

szombat óta fáj, kedden és ma piszok mód.

[link]

2012. febr. 16. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:

A hőd alapján semmi nem utal arra, hogy peteérésed lenne, de azt látom, hogy rengeteg gyógyszert szedsz, így nem tudom, mennyire haladnak "természetesen" a dolgok.

Az orvos mit mondott Neked?

2012. febr. 16. 10:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak szedtem. Mert nagyon beteg voltam. Nődokinál novemberben voltam, Ő írta fel a closyt.
2012. febr. 16. 10:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum gyakran késlelteti a peteérést.

Meg kell várni, amíg lesz megemelkedett hőd. Megemelkedettnek az számít, ha egy olyat mérsz, ami magasabb az őt megelőző 6 napon mért mindegyikénél.

Hajrá!

2012. febr. 16. 11:05
 6/13 A kérdező kommentje:
De az ovu teszt tegnap pozitív lett. Akkor a teszt tévedett?
2012. febr. 16. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Az ovutesztekhez sajnos én nem értek.

Annyit tudok, hogy ovukor megemelkedik a hő bizonyos szabályoknak megfelelően, tehát hogy pontosan mikor van ovu, azt nem lehet tudni, annyit lehet a hőből megállapítani, hogy volt-e ovu vagy nem, de azt is csak visszamenőleg lehet biztosra mondani, néhány nappal utána.

Viszont babaprojekt szempontjából az első megemelkedett napot célszerű elcsípni, a fent leírtak szerint.

2012. febr. 16. 11:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Én mégis úgy érzem, hogy kedden és ma is peteérésem van. piszok mód fáj a hasam, és nem vagyok felfázva, mert nagyon figyelek erre.
2012. febr. 16. 11:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Inkább csak próbálkozik a szervezeted a peteéréssel, a hőd alapján még nem volt.
2012. febr. 16. 12:49
 10/13 anonim ***** válasza:

A leírásban még azt írtad, hogy kedden volt pozitív, tegnap már negatív lett az ovu teszt, a kommentedben meg azt, hogy tegnap lett pozitív. Akkor most mi van?

Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, valószínű, hogy csak próbálkozik a szervezeted, mert a hőd egyáltalán nem támasztja alá, hogy ovulációd lett volna.

2012. febr. 16. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!