Mért van az, hogy néhány "egészséges" barát, ismerős így viselkedik?
Nekem olyan tapasztalatom van sajnos,hogy egy "barátnőm" akiről azt hittem,hogy az,nem régiben azt vágta a fejemhez,hogy én írigy vagyok mert nekik sikerűlt a baba nekünk meg nem,hiába járok orvoshoz.Ez onnan indúlt ki,hogy tartoztak nekünk és ezt kaptuk/kaptam cserébe tőlük a segítség fejében!Én inkább úgy éreztem akkor mintha ő nézne le engem/minket!Nagyon rosszúl tud esni az embernek!
Sajnos vannak ilyen emberek!
Hat azert viselkednek igy, mert nem erzik at a ti eseteteket. Az eletben mindig akkor erezzuk at a masik szitujat, akkor ertjuk csak meg igazan a masik felfogasat, velemenyet amikor ugyanabba a szituacioba kerulunk. Addig csak elvetve ertjuk meg a masikat.
Nemcsak ezzel a terhesseggel kapcsolatban van ez igy, hanem en azt mondom hogy mindennel kapcsolatban.
Ne keseregjel ezen, ne foglalkozzal massal!
Hidd el hogy nekik is van gondjuk, bajuk, de sokan el se mondjak hogy mi az, mert szeretnek jo fenyben feltunni.
Amit tenni tudsz az az, hogy nem beszelsz a babarol nekik mindig, es ha beszolnak neked valamit akkor szepen visszaszolsz nekik ugy, hogy soha tobbet nem fognak sertegetni mar!
Nem dicsekszem, de én nagyon könnyen teherbe estem, majd mégegyszer...
Ezért persze távol áll tőlem a Te problémád, s anélkül, hogy ítélkeznék feletted, bizony megdöbbenek. Megdöbbenek, mert naponta sok-sok fiatal lány/feleség kérdez itt ezzel kapcsolatosan, hőmérőznek, görbéznek, vizsgálatokra járnak, inszeminációra, stb.
És teljesen abnormálisnak tartom a dolgot. Nem a gyerek utáni vágyat, ne érts félre, azt anyaként aztán igazán átérzem...hanem egy ilyen világot, amelyben fiatal, egészséges embereknek nem lehet gyereke.
Nem akarok most itt fellengzősen környezetszennyezésről meg stresszről, túlhajszoltságról értekezni, csak naponta érzem, hogy vmi nagyon nem jó itt, most.
És szerintem más emberekből is hasonlókat vált(hat) ki a problémátok, s az értetlenségük az okora, nem a cselekedeteitekre vonatkozik.
Én mindenesetre tiszta szívemből drukkolok mindenkinek, aki anyuka szeretne lenni!
Szia!
Dehogy lenézőek, inkább együtt éreznek benneteket, sajnálnak! Nekünk is vannak barátaink, akik így jártak, volt köztünk is mosolyszünet, mert nem tudta a barátnőm feldolgozni, hogy neki nincs, nekem igen. Már minden nem is a régi, de összejárunk most is néha. Én is úgy érzem, hogy minden tiszteletem annak a nőnek, aki ilyen meddőségi kezeléseket végigcsinál a babáért! Sok sikert!
Nekem a lombikos babámra azt mondta ismerős, hogy nem is látszik rajta. :-)
Értelmes, felnőtt nő... No, mindegy. Én amúgy nem érzékelem, hogy ez lenne, amit írsz. De én nemis vagyok érzékeny a témára. Mindenkinek simán elmondom, hogy lombik (mind a három mostmár :-)) és kész. Mivel nem sokan vannak tisztában a dolgokkal, ezért néha kérdezgetnek, engem nem zavar, válaszolok is szívesen.
Talán azért állok így hozzá, mert nem velem van a gond és nem miattam, hanem párom miatt kellett lombik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!