Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alhasi égő, izomlázszerű...

Alhasi égő, izomlázszerű fájdalom, lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Rajta vagyunk a baba-projekten. El is találtuk az ovut. Viszont 3. napja fáj az alhasam. Sétálgat jobbra-balra a fájás. Köhögésre, emelésre jobban érződik (ezért mondtam, h izomláz) Semmi felfázás, égető pisilés nincs. Csak kellemetlen és nem tudom, mi lehet. 23.cn. 8.DPO De mintha fel akarna gyulladni odabent.

Ötlet? Nőgyógyhoz márc. 1-jén megyek csak :(

2012. febr. 13. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem a combomban is ilyen érzés volt és baba lett belőle :))
2012. febr. 13. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:
De mindenhol úgy írják, h enyhe. Hát ez nagyon nem enyhe :S Semmi folyásom nincs, sőt, mintha szárazabb is lennék. Csak fáj :S
2012. febr. 13. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Eső vagyok. Nekem sem enyhe volt:)))
2012. febr. 13. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem sem enyhe volt:)))
2012. febr. 13. 18:12
 5/8 A kérdező kommentje:
És akkor ez most a beágyazódás, vagy annak következménye? Vagy már alakulhat bent a baba?
2012. febr. 13. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem a konkrét izomláz érzés az elmaradt mensikor jelentkezett. Előtte a hasi fájdalom már vagy másfél héttel. Úgyhogy nem tudom pontosan mit jelenthet, de nyilván nálad ez a beágyazódás lehet, mert előtte nem érezhetünk semmit:)
2012. febr. 13. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Baba lett belőle?
2012. jún. 20. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia erdeklodnek lett e belőle baba.?
2016. febr. 9. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!